Αυτές είναι οι ανακοινώσεις Συλλόγων και φορέων για ακυρώσεις των αποκριάτικων εκδηλώσεων του 3ημέρου



Δήμος Κοζάνης: Έπειτα από την 13776/27.02.2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση, των υπουργών Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών, ο Δήμος Κοζάνης ακυρώνει όλες τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στις οποίες είναι διοργανωτής, από σήμερα Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου.

Οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε ετοιμότητα, ώστε να αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει το επόμενο διάστημα.


Δήμος Εορδαίας: Με απόφαση του Δήμαρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά και μετά την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α) μεταξύ των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη ,Υγείας και Εσωτερικών με αρ. πρωτ.13776/27.2.2020, ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΙ για λόγους Δημόσιας Υγείας (Covid-19), όλες οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για τον εορτασμό της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας.


Δήμος Σερβίων: Σε εφαρμογή και προς συμμόρφωση της υπ. αριθ. 13776-27.02.2020 Κοινής υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών ματαιώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Δήμο Σερβίων.


Το Δ. Σ. του μορφωτικού και πολιτιστικού Συλλόγου Μαυροδεντρίου είναι στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσει την ακύρωση της καθιερωμένης εκδηλώσης “κούλουμα” της Καθαρας Δευτέρας λόγο έκτακτης απαγόρευσης των εορταστικών εκδηλώσεων.


Σεβόμενοι την απόφαση ακύρωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων, καθώς προέχει η υγεία, το ΔΣ του ΕΟΣ Κοζάνης αποφάσισε να ματαιώσει την εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας, που όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιούνταν στον Ψηλό Αηλιά της Κοζάνης.


Aπό το γραφείο δημάρχου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών ματαιώνονται στο δήμο Βοΐου όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για το σαββατοκύριακο και την καθαρά Δευτέρα.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Έχοντας υπόψη:

Την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ΦΕΚ 42/ τ.Α’/25.2.2020 περί κατεπειγόντων μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Την υπ. αριθ. 13776-27.02.2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών περί ματαίωσης όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη χώρα.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την ματαίωση όλων των καρναβαλικών και γενικά αποκριάτικων εκδηλώσεων που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν ως και την Καθαρή Δευτέρα στον Δήμο Βελβεντού.

Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 8/2020.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ Κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Μετά από την κοινή υπουργική απόφαση με την οποία ακυρώνονται όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις των φορέων, ο Μορφωτικός Όμιλος Βελβεντού ενημερώνει τα μέλη του ότι:

α) η παρέλαση καρναβαλιστών την Κυριακής της Μεγάλης Αποκριάς 1 Μαρτίου, δεν θα πραγματοποιηθεί &

β) η συνεστίαση των μελών του, στο “ΜΕΤΟΧΙ” το βράδυ της Μεγάλης Αποκριάς 1 Μαρτίου, ακυρώνεται.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΜΑΡΙΝΑΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ “Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ”

Σεβόμενοι την απόφαση ακύρωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων, καθώς πάνω από όλα προέχει η υγεία, το ΔΣ του Συλλόγου Σαμαριναίων Κοζάνης ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους τους ότι ματαιώνεται η εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας, που γινόταν κάθε χρόνο στο σπιτάκι πίσω από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Καλή Σαρακοστή σε όλους

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.