Ενημέρωση από Δήμαρχο Κοζάνης για την ακύρωση των Αποκριάτικων εκδηλώσεων – Τι σκέφτονται στον Δήμο για το μέλλον – Τι λέει ο Λ. Μαλούτας για τους φανούς



Ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν την ακύρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου 2020.

Ο κ. Μαλούτας δήλωσε σχετικά: «Σχετικά με τον Δήμο, συμμορφωνόμενοι με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που στάλθηκε, ανακοινώσαμε ότι ματαιώνονται όλες οι εκδηλώσεις της Κοζανίτικης Αποκριάς που προγραμματίστηκαν από το Δήμο Κοζάνης. Η απόφαση αυτή μας κατέλαβε εξ απροόπτου. Υπάρχει μία συνεννόηση των Δήμων να ζητήσουμε μια έξτρα χρηματοδότηση, προκειμένου να διοργανώσουμε άλλου είδους εκδηλώσεις οι οποίες θα τονώσουν την εικόνα και την οικονομία της πόλης. Εκδηλώσεις πολιτιστικές οι οποίες θα προσελκύσουν κόσμο στην πόλη. Υπάρχει μια σκέψη να διοργανωθεί μια γιορτή για τη νεολαία της πόλης, με λίγο διαφορετικό χαρακτήρα, σε μια άλλη ημερομηνία μετά το Πάσχα. Θα προσπαθήσουμε να την διοργανώσουμε σε συνεργασία με φορείς της νεολαίας της πόλης και εφόσον αυτό είναι εφικτό θα το κάνουμε».

Ο Δήμαρχος Κοζάνης διέψευσε το γεγονός πως συνεργεία του Δήμου έκοψαν το ρεύμα σε Φανούς της Κοζάνης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Δήμος δεν είναι υπεύθυνος για την ηλεκτροδότηση, ενώ σχετικά με τη διακοπή του ρεύματος στους φανούς της Αιανής δήλωσε πως δεν έχει εικόνα.

Για τους φανούς ο κ. Μαλούτας ανέφερε σχετικά:

«Το αν θα ανάψει ένας φανός ή όχι, δεν αφορά τον Δήμο. Είναι απόφαση των Συλλόγων που υπάρχουν πίσω από τους φανούς. Δεν πρέπει να αντιστρατευτούμε με το πνεύμα της απόφασης. Εάν πρόκειται για μια περιορισμένη εκδήλωση η οποία αφορά τους ανθρώπους της γειτονιάς, προφανώς δεν θα είχα αντίρρηση».

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR:

 

 

Α.Ν. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ενημέρωση από Δήμαρχο Κοζάνης για την ακύρωση των Αποκριάτικων εκδηλώσεων – Τι σκέφτονται στον Δήμο για το μέλλον – Τι λέει ο Λ. Μαλούτας για τους φανούς

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.