Η απάντηση του Γιάννη Σιδέρη στον Γιάννη Ιωαννίδη για τα κιχιά της φετινής Αποκριάς της Κοζάνης



Τα καρφιά είναι για τα κούτσουρα και όχι για τα σίδερα, γιατί ο παλιός είναι αλλιώς.

Γιατί φίλε Γιαννάκη είσαι ανημέρωτος ή αυτοί που σε συμβουλεύουν δεν ξέρουν τί τους γίνεται και επειδή δεν γίνεται μκροι τρανοί στα καφενεία αλλά και γιατί εγώ θελω καμιά πεντακοσαριά απ΄τον καθένα σας.

Οσο γι΄αυτά τα ψευτοεπαναστατικά και ανώνυμα παπαγαλάκια, να βγάλουν τα παντελόνια και να βάλουν κανένα στρινγκάκι.

Σε ενημερώνω ότι στις 24/2/2020, δηλαδή πριν την δική σου δημοσίευση, είχα ανεβάσει δημοσιεύση στον Πρωϊνό Λόγο σχετικά με τα κιχιά της Αποκριάς.

Τώρα για το βραβείο Μισελέν (ρόδα) το απέδειξε η ιστορία ότι άλλοι την φοράνε για πλάκα και άλλους τους τη φοράνε.

Η δημοσίευσή μου είχε ως εξής:
¨Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Τα κιχιά της κοζανίτικης αποκριάς καταλήγουν στους ίδιους και οι αρτοποιοί μένουν εκτός, λες και δεν υπάρχουν. Αντί να ψάξει ο δήμος από νωρίς να βρει έναν πρόσφορο τρόπο να ικανοποιήσει τους φούρνους της γειτονιάς μένει στο νόμο. Και με απευθείας αναθέσεις δίνει την προμήθεια των 40.000 κιχιών της αποκριάς σε έναν για να ξεμπερδεύει. Τα δικά μας όμως κιχιά είναι καλύτερα για αυτό και ο κόσμος μας προτιμάει και κερδίζουμε και βραβεία Γκίνες και Μισελέν. ¨

Εντον πουλί μ;

Kαλές ΑΠΟΥΚΡΕΣ κα σχωρεμένα.
Γιάννης Σιδέρης

Ο Γιάννης Ιωαννίδης είχε αναρτήσει την παραπάνω φωτογραφία με το σχόλιο: «Ω Γιάνν που είσι ρα? Χάθκις!!! Αι δεν πειράζ. Πήρις βραβείου Michelin φέτου..!!»

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η απάντηση του Γιάννη Σιδέρη στον Γιάννη Ιωαννίδη για τα κιχιά της φετινής Αποκριάς της Κοζάνης

  1. Γιατί μπρε γιανη με ένα Ν διάλεξες το αγαπητό μέσο του δημάρχου και δεν επέλεξες όλα τα ενημερωτικά site οπός έκανες και άλλες φορές γιατί μπρε μπρε μπρε φούρκα κουζανιοτκες πονηράδες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.