Τα χορευτικά στην κεντρική πλατεία Κοζάνης το βράδυ της Τετάρτης – Μεγάλο γλέντι στον Φανό Αριστοτέλους – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Ένα πλούσιο πρόγραμμα χορευτικών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παραβρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κοζάνης.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μαρκίδες Πούλιου» ως φιλοξενούμενους του Φανού Αριστοτέλης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης, φιλοξενούμενος του Λαογραφικού Ομίλου Κοζάνης «Φίλοι της Παράδοσης».

Ένα μεγάλο γλέντι στήθηκε στον Φανό Αριστοτέλους, μετά το τέλος των χορευτικών, που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Τα χορευτικά στην κεντρική πλατεία Κοζάνης το βράδυ της Τετάρτης – Μεγάλο γλέντι στον Φανό Αριστοτέλους – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 26-2-2020. ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΧΟΡΟΙ ΠΟΝΤΙΑΚΟΙ ΜΕ 2000 ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΟΥΤΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ??? ΑΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.