Χίος: Άγριο ξύλο σε άνδρες των ΜΑΤ μέσα σε δωμάτια ξενοδοχείου – Μάχες σώμα με σώμα και σοβαρά επεισόδια στην Λέσβο – Δείτε βίντεο



Σε λιντσάρισμα αστυνομικών που βρίσκονταν στα δωμάτιά τους στο ξενοδοχείο “Ερύθα” στη Χίο, προχώρησε ομάδα πολιτών μετά την κινητοποίηση που έγινε στο κέντρο της πόλης για το μεταναστευτικό, και της πορείας που ακολούθησε.

Οι πολίτες εισέβαλαν στο ξενοδοχείο, χτύπησαν και τραυμάτισαν εννέα αστυνομικούς.

Ένας 27χρονος συνελήφθη, έγιναν 11 προσαγωγές ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένα ακόμα άτομο.

Το βίντεο από το τοπικό Ράδιο “Αλήθεια”:

 

 

Μάχες σώμα με σώμα γίνονται στην Λέσβο. Βροχή από πέτρες, δακρυγόνα ακόμα και πυροβολισμοί με κυνηγετικά όπλα με αποτέλεσμα να προκληθούν τραυματισμοί.

Εντελώς ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση στη Λέσβο με τους κατοίκους και τους αστυνομικούς να συμπλέκονται με σφοδρότητα από το πρωί.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι πως από τους 43 αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στα επεισόδια, οι δύο έχουν τραυματιστεί στα πόδια από σκάγια κυνηγετικού όπλου, ενώ από τις σφοδρές συγκρούσεις έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 10 πολίτες.

Αυτή την στιγμή τα πιο έντονα επεισόδια σημειώνονται έξω από το Στρατόπεδο Παναγή κοντά στην πόλη της Λέσβου.

 

 

Ενδεικτικό επίσης της κατάστασης που επικρατεί από το πρωί με πάνω από 1.000 κατοίκους να συμπλέκονται σε μάχες σώμα με σώμα στην περιοχή του Διαβολορέματος και του Καράβα, είναι ότι από τα δακρυγόνα και τις χειροβομβίδες κρότου-λάμψης προκλήθηκαν αρκετές μικρές εστίες πυρκαγιών στο δάσος.

Αν και υπάρχουν καταγγελίες από πολίτες για πυροβολισμούς τουλάχιστον επισήμως από την Αστυνομία δεν έχει προκύψει αστυνομικοί να έχουν προβεί σε τέτοιες ενέργειες.

Από το news247.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Χίος: Άγριο ξύλο σε άνδρες των ΜΑΤ μέσα σε δωμάτια ξενοδοχείου – Μάχες σώμα με σώμα και σοβαρά επεισόδια στην Λέσβο – Δείτε βίντεο

  1. Καλα τους κανανε ρε τους @@@@@@, καιρος ηταν να ξεσηκωθει ο λαος, αυτο ειναι μονο η αρχη, θα γινει χαμος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.