Έφτασαν στο Άργος Ορεστικό οι μαθητές του ΓΕΛ από την Ιταλία – Λήξη συναγερμού στο Νοσοκομείο της Βέροιας



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Θωμαής Αδάμου για το μασημβρινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3, οι γονείς δηλώνουν ότι έχουν ενημερωθεί από τους εκπαιδευτικούς και ότι οι γιατροί τους διαβεβαίωσαν ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Όπως διαβάζουμε στο fouit.gr τα παιδιά είχαν προμηθευτεί μάσκες και με αυτές κυκλοφορούσαν σε όλες τις περιοχές που επισκέφθηκαν.

Δείτε την άφιξή τους στην απ’ ευθείας σύνδεση της ΕΡΤ3:

 

 

Λήξη συναγερμού στο νοσοκομείο Βέροιας μετά τη χθεσινή κινητοποίηση στη σκιά του Κορωνοϊού. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το απόγευμα της Δευτέρας προσήλθε στο Νοσοκομείο νεαρό ζευγάρι που είχε επιστρέψει από ταξίδι στην Ιταλία. Εκ των δύο, η κοπέλα ηλικίας 20 ετών εμφάνιζε συμπτώματα τα οποία κινητοποίησαν άμεσα το πρωτόκολλο αντιμετώπισης του Κορωνοϊού. Έτσι, η κοπέλα νοσηλεύτηκε σε απομονωμένο χώρο του νοσοκομείου, ενώ και από τα δύο άτομα λήφθηκαν δείγματα τα οποία εστάλησαν για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο.

Όπως έγραψε από χθες ο veriotis.gr, η αρχική εκτίμηση του ιατρικού προσωπικού ήταν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και τα επόμενα 24ωρα οι δύο νεαροί αναμένεται να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Λήξη συναγερμού

Μέχρι στιγμής, τα αποτελέσματα του ελέγχου δεν έχουν γνωστοποιηθεί στο Νοσοκομείο Βέροιας, όμως ο veriotis.gr επικοινώνησε με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας που επιβεβαιώνει το περιστατικό, για να λάβει επίσημη ενημέρωση η οποία αναφέρει τα εξής: “Το δείγμα εξετάστηκε και δεν πληροί τις προϋποθέσεις για ορισμό ως ύποπτο. Στάλθηκε δείγμα στο ΑΠΘ μόνο για έλεγχο του ιού γρίπης.”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.