Τιμητική διάκριση από το Δήμο Κοζάνης στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ταεκβοντό Τεληκωστόγλου Απόστολο και στον Ομοσπονδιακό Προπονητή Αλμασίδη Χρήστο



Ο Δήμος Κοζάνης στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, τίμησε το βράδυ της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου, τους ανθρώπους που κάνουν υπερήφανο τον αθλητισμό, τον τόπο και τη χώρα, απονέμοντας τιμητική διάκριση στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Τεληκωστόγλου Απόστολο, καθώς και στον Ομοσπονδιακό Προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ταεκβοντό, Αλμασίδη Χρήστο, σύμφωνα με την αριθμ. 2/2020 ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, υπογράμμισε :”Τιμούμε σήμερα δύο πρόσωπα, που μέσα από διαφορετικούς ρόλους αλλά και την καθημερινή μεταξύ τους συνεργασία – ως αθλητής και προπονητής- έχουν καταφέρει να φτάσουν πολύ ψηλά και παράλληλα να κάνουν γνωστή την πόλη μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ταε Κβον Ντο Αποστόλης Τεληκοστώγλου και ο Χρήστος Αλμασίδης προπονητής του Αποστόλη και προπονητής του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης, αποτελούν εκείνο το παράδειγμα που επιβεβαιώνει ότι η συστηματική και σωστή ενασχόληση με τον αθλητισμό, μπορεί να φέρει σπουδαία αποτελέσματα φτάνοντας στην προκειμένη περίπτωση στην κορυφή του κόσμου.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στον Χρήστο Αλμασίδη που όλα αυτά τα χρόνια έχει αναδείξει δεκάδες αθλητές με πανελλήνιες και διεθνείς επιτυχίες, φέρνοντας τον σύλλογο ψηλά στη γενική κατάταξη.”

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τιμητική διάκριση από το Δήμο Κοζάνης στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ταεκβοντό Τεληκωστόγλου Απόστολο και στον Ομοσπονδιακό Προπονητή Αλμασίδη Χρήστο

  1. Που να πάρει αλός την δόξα απ της φωτογραφίες δήμαρχε χάθηκε ο κόσμος να βάλεις και τον μάρα από δίπλα σου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.