1o Βραβείο στο 1ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας « Ίων Δραγούμης» στον 4ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας Π.Ε. Κοζάνης



1ο Βραβείο στον 4ο διαγωνισμό Ορθογραφίας για τρίτη συνεχή χρονιά και τρεις από τους εννέα συνολικά συμμετέχοντες μαθητές του σχολείου μας στην τελική δεκάδα που θα συμμετάσχει στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Ορθογραφίας στην Φλώρινα.

Το 1ο Βραβείο κατέκτησε η μαθήτρια της Γ΄ Τάξης του σχολείου μας Τυφόξυλου Δανάη στον 4ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης για τους μαθητές της Γ΄ τάξης Γυμνασίου όλων των ημερήσιων Γυμνασίων της Π.Ε. Κοζάνης και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στo αμφιθέατρο του νέου κτιρίου της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Επίσης , στην τελική δεκάδα που θα λάβει μέρος στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Ορθογραφίας στην Φλώρινα ,στις 22 Μαρτίου προκρίθηκαν εκτός από την Τυφόξυλου Δανάη και οι Γρηγοριάδου Δανάη και Χαλαιδοπούλου Σόνια.

Ο Διευθυντής του Σχολείου Σπύρος Αλεξιάδης και ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας συγχαίρουμε θερμά την μαθήτρια Τυφόξυλου Δανάη για το 1ο Βραβείο που κατέκτησε, τις μαθήτριες Γρηγοριάδου Δανάη και Χαλαιδοπούλου Σόνια για την πρόκρισή τους στην τελική δεκάδα και τους υπόλοιπους μαθητές που συμμετείχαν:Κεσκερίδου Ιωάννα,Κυριακίδη Αναστάση. Μαρκούλη Γρηγόρη,Σίσκου Αρετή-Μαρία,Ταμπακάκου Νικολέτα και Τρυφωνίδου Άννα πρωτίστως για το ήθος που επέδειξαν αλλά και την προσπάθεια που κατέβαλαν, την προθυμία και την εξαιρετική τους παρουσία στον διαγωνισμό. Εξάλλου όλοι είναι κερδισμένοι αφού η προετοιμασία που προηγήθηκε πλούτισε τις γνώσεις τους και τους έφερε πιο κοντά στον θησαυρό της ελληνικής γλώσσας!

Ευχόμαστε ιδιαιτέρως καλή επιτυχία στις τρεις μαθήτριες που προκρίθηκαν στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Δυτικής Μακεδονίας που θα διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου στην Φλώρινα μεταξύ των νικητών των όμορων νομών (Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας).

Εξάλλου όλοι είναι κερδισμένοι αφού η προετοιμασία που προηγήθηκε πλούτισε τις γνώσεις τους και τους έφερε πιο κοντά στον θησαυρό της ελληνικής γλώσσας!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.