Δράσεις από το 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+



Στο διάστημα από 11-2-2020 έως 14-2-2020 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Πτολεμαΐδα η δεύτερη συνάντηση των σχολείων που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό ΠρόγραμμαErasmus+ “Be my voice”.

Εκπαιδευτικοί και μαθητές/μαθήτριες από τα σχολεία της Τουρκίας ŞehitProf. Dr. İlhan Varank Bilim ve Sanat Merkezi, Balıkesir και Ankara Pursaklar Fen Linesi, της Λετονίας Ventspils 4.vidusskola και της Ρουμανίας Colegiul National “Mihai Eminescu”, Costanta φιλοξενήθηκαν από το 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας και συμμετείχαν σε ποικίλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες σφυρηλατώντας δεσμούς συνεργασίας και φιλίας.

Στην επιτυχία της συνάντησης συνέβαλαν σημαντικά με τη στήριξη και την συμμετοχή τους ο Δήμος Εορδαίας, ο Δήμαρχος κ. Πλακεντάς Παναγιώτης, το Δημοτικό Συμβούλιο, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Σεβαστού Ρούλα, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Αντωνιάδης Κυριάκος καθώς και οι Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, η Θρακική Εστία Εορδαίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρδιάς «Η Μέρα»και ο Σύλλογος Κρητών και Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας, τους οποίους και ευχαριστεί θερμά ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου κ. Νίκου Λυμπέρης και ο Σύλλογος Διδασκόντων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.