Οι καλύτερες 9+1 προτάσεις… «φωτιά» για τη διασκέδασή σας στην Κοζανίτικη Αποκριά 2020



Αποκριά στην Κοζάνη, σημαίνει διασκέδαση και ξεφάντωμα μέχρι πρωίας! Η πόλη παίρνει «φωτιά», με μοναδικά events που θα ανεβάσουν το θερμόμετρο της διασκέδασης!

Πολλά ευφάνταστα πάρτι, χάλκινα ακούσματα αλλά και διάφορα live έχουν ήδη προγραμματιστεί σε πολλά καταστήματα της πόλης.

Το KOZANILIFE.GR, συγκέντρωσε και φέτος μοναδικά events από επιλεγμένα καταστήματα και σας προτείνει ανεπιφύλακτα να τα επισκεφτείτε για αποκριές με κέφι και άφθονη διασκέδαση!

Οι καλύτερες επιλογές για καφέ, ποτό και φαγητό κατά την Κοζανίτικη Αποκριά 2020!


Alsos Wine Bar

Καθαρά Δευτέρα: Κούλουμα με δημοτικό – ποντιακό πρόγραμμα

Με τσίκνισμα έως αργά το βράδυ και την παραδοσιακή ορχήστρα χάλκινων «Οι Άρχοντες» ξεκινάει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του το Άλσος στην Κοζάνη την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020.

Και τις υπόλοιπες μέρες της Αποκριάς οι άνθρωποι στο Άλσος έχουν ετοιμάσει αρκετά events, κάνοντάς το έναν ιδανικό προορισμό για καφέ, ποτό και φαγητό.

Που θα το βρείτε: Πάρκο Αγίου Δημητρίου – Κοζάνη


Bo Cafe Bar

Ένα πάρα πολύ πλούσιο αποκριάτικο πρόγραμμα έχουν ετοιμάσει οι άνθρωποι του Bo Cafe και φέτος στο κέντρο της Κοζάνης, κάτι που ξέρουν να κάνουν με απόλυτη επιτυχία, μιας και τα τελευταία χρόνια η διασκέδαση της Κοζανίτικης Αποκριάς περνά από το Bo!

Πολλά παραδοσιακά χάλκινα συγκροτήματα και μοναδικές live υπόσχονται και φέτος την Αποκριά να απογειώσουν την διασκέδαση στα ύψη.

Άλλη μια χρονιά που το κέφι και ο χορός θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σε όσους επιλέξουν το Bo για τη διασκέδασή τους κατά τη διάρκεια της Κοζανίτικης Αποκριάς 2020.

Που θα το βρείτε: Πλατεία Νίκης 13 – Κοζάνη


Camelot Coffees & Spirits

Ένα πλούσιο πρόγραμμα έχει ετοιμάσει για τη φετινή Κοζανίτικη Αποκριά το Camelot Coffees & Spirits στην Κοζάνη και η διασκέδαση αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο!

Μοναδικά live events σε παραδοσιακά και όχι μόνο ακούσματα, αλλά και ένα Maske Disco Party που θα κάνει τη διαφορά, πλαισιώνουν το ιδιαίτερο πρόγραμμα του Camelot για τη φετινή Κοζανίτικη Αποκριά 2020.

Που θα το βρείτε: Ανδρέα Παπανδρέου 34 – Κοζάνη


Le Roi

Άλλη μια χρονιά που η διασκέδαση της Κοζανίτικης Αποκριάς θα χτυπήσει κόκκινο στο Le Roi, στο κέντρο της Κοζάνης.

Πλούσιες αποκριάτικες εκδηλώσεις με πολλά events και εκπλήξεις επιφυλάσσει το πρόγραμμα του πιο must μαγαζιού της Κοζάνης κατά τη διάρκεια της φετινής Αποκριάς.

Δυνατά live events με τους αγαπημένους Χρήστο Δάντη και Τριαντάφυλλο αλλά και τα καλύτερα χάλκινα συγκροτήματα.

Που θα το βρείτε: Πλατεία Νίκης – Κοζάνη


Q Garden

Ένα πλούσιο πρόγραμμα με δυνατά events ετοίμασαν για τη φετινή Κοζανίτικη Αποκριά οι άνθρωποι του Q Garden στο roof garden του Ερμιονίου, εκεί που θα χτυπάει και φέτος η καρδιά της διασκέδασης της Κοζανίτικης Αποκριάς!

Εκλεκτοί djs, πάρτι και μία live βραδιά έκπληξη, υπόσχονται να απογειώσουν τη διασκέδασή σας στα ύψη. Rzv:2461039400

Που θα το βρείτε: Πλατεία Νίκης – Κοζάνη


Tip Top Bar Restaurant

Γευτείτε μοναδικά πιάτα με εκπληκτική θέα, σε έναν ανανεωμένο χώρο στην καρδιά του κέντρου, απολαμβάνοντας την Κοζανίτικη Αποκριά… από ψηλά!

Γκουρμέ πίτσες με λεπτή ζύμη αλλά και πιάτα με μοναδική εκλεπτυσμένη γεύση, για τους λάτρεις του καλού φαγητού, βγαλμένα από τις πολύτιμες συνταγές της Μεσογείου!

Μοναδικές Πίτσες, Ζυμαρικά Μπολονέζ, Κόκκινη σάλτσα, Burger, αλλά και κρεατικά είναι μερικές από τις προτάσεις για εκλεκτό φαγητό. Με αγνά και φρέσκα υλικά, οι Chef της Tip Top θα σας προσφέρουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Το Bar Restaurant Tip Top, θα σας φιλοξενήσει στον ζεστό του χώρο και φέτος την αποκριά θα αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή.

Που θα το βρείτε: Πλατεία Νίκης 16 – Κοζάνη


The Restobar

Απουκρές στουν κατ’ τουν μαχαλά, στο αγαπημένο στέκι The Restobar, εκεί όπου οι άνθρωποι του καταστήματος ξέρουν τι θα πει Αποκριάτικη διάσκεδαση!

Με σύνθημα: Αλλού φκιαν carnival αλλού φκιαν νιάημερου εδώ φκιάνουμι ΑΠΟΥΚΡΕΣ, οι άνθρωποι του The Restobar έοχυν ετοιμάσει και φέτος ένα πρόγραμμα γεμάτο events, χάλκινα, πάρτι και η αγαπημένη όλων Τσιτσιούλα, όπου σας περιμένουν για ατελείωτες στιγμές Αποκριάτικης διασκέδασης…

Που θα το βρείτε: Κ. Καραμανλή & Μ. Μερκούρη – Κοζάνη


Τρυποκάρυδος Beer Bar Restaurant

Αποκριές 2020 στον Τρυποκάρυδο, στο κέντρο της Κοζάνης, με πολλά live Events και ιδιαίτερα έντονο το σήμα κατατεθέν της Κοζανίτικης Αποκριάς: Τα χάλκινα ακούσματα!

Τα καλύτερα χάλκινα παραδοσιακά συγκροτήματα και φέτος θα σας διασκεδάσουν και θα σας βάλουν στους ρυθμούς της Κοζανίτικης Αποκριάς, στο Beer Bar Restaurant Τρυποκάρυδος!

Δυτικομακεδόνες, Κοζανίτικο Τακίμι και τα Χάλκινα του Χρόνη θα απογειώσουν τη διάθεσή σας στα ύψη!

Που θα το βρείτε: Μουράτη 3 – Κοζάνη


Των Αθανάτων Γεύσεις και Μελωδίες

Σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον στα Ηπειρώτικα Κοζάνης, σας περιμένουμε τη φετινή Αποκριά να γευτείτε την εξαιρετική κουζίνα των Αθαναάτων, να απολαύσετε το ποτό σας και να σιγοτραγουδήσετε μελωδίες του χθες και του σήμερα, δημιουργώντας μία μεγάλη παρέα.

Το πρόγραμμα για τη φετινή αποκριά στο νέο στέκι Των Αθανάτων είναι πλούσιο με εξαιρετικά μουσικά μουσικά σχήματα της περιοχής.

Που θα το βρείτε: Σαράντα Εκκλησιών 1, Ηπειρώτικα Κοζάνης


Ostria Cafe Bar

Η εναλλακτική πρόταση της φετινής Αποκριάς, στη Νεράιδα Κοζάνης, είναι το αγαπημένο Ostria Cafe Bar.

Μόλις 15 λεπτά από το κέντρο της Κοζάνης, στο κέντρο της Λίμνης Πολυφύτου και μία ώρα από τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και τα Ιωάννινα, το Ostria Cafe Bar είναι ο ιδανικός προορισμός για μια εναλλακτική διασκέδαση τη φετινή Αποκριά.

Δεν γίνεται ο επισκέπτης της Κοζανίτικης Αποκριάς, αλλά και όσοι αναζητούν κάτι διαφορετικό, να μην επισκεφτούν την πιο αγαπημένη τοποθεσία του Νομού Κοζάνης, με την πιο όμορφη θέα, τη λίμνη Πολυφύτου.

Στη lounge αίσθηση της φύσης με θέα που κόβει την ανάσα, με φόντο τα Πιέρια, στο Cafe Bar Ostria, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, το πότο σας, αλλά και πλούσιους μεζέδες και πίτσα.

Που θα το βρείτε: Νεράιδα Κοζάνης


Φέτος την αποκριά στηρίζουμε την τοπική αγορά της Κοζάνης και τα τοπικά προϊόντα που είναι πολλά. Ένα από αυτά είναι και η νέα μπύρα Σούρδος House Ale, η αποκριάτικη μπύρα της ζυθοποιίας Περτσινίδης που αποτελεί την ιδανική επιλογή για να την απολαύσετε με καλή παρέα και συνοδεία των χάλκινων κατά την περίοδο των Αποκριών. Θα την βρείτε στα περισσότερα καταστήματα της Κοζάνης.


Καλές Αποκριές και καλή διασκέδαση σε όλους!

Α.Ν. για το KOZANILIFE.GR

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της φετινής Κοζανίτικης Αποκριάς 2020 – Κλικ εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.