Η Παρασκευή Βρυζίδου στην εκδήλωση της «Γέφυρας Ζωής» στην Κοζάνη ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας κατά του παιδικού καρκίνου



Από ζωή έσφυζε το πρωί του Σαββάτου η κεντρική πλατεία της Κοζάνης, καθώς δεκάδες παιδιά μαζί με τους γονείς τους, συμμετείχαν στην εκδήλωση του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής», ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας κατά του παιδικού καρκίνου!

Στο χώρο υπήρχαν παιχνίδια για τα παιδιά αλλά και μέλη του συλλόγου τα οποία ενημέρωναν τους ενήλικους, οι οποίοι καλούνταν να συμμετέχουν δωρίζοντας αίμα η μυελό των οστών δίνοντας ελπίδα και ζωή σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη.

Παρούσα στις εκδηλώσεις ήταν και η βουλευτής του Νομού Κοζάνης κ. Παρασκευή Βρυζίδου η οποία προσεκτικά άκουσε τα αιτήματα των μελών του συλλόγου, ενώ συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους.

Στη συνέχεια δήλωσε τη στήριξη της σε όλα τα παιδιά, τα οποία το έχουν πραγματικά ανάγκη, δεδομένου ότι κάθε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες θα πρέπει να ακούγονται στο κόσμο και να αγκαλιάζονται απ’ αυτόν.

Γραφείο Τύπου Παρασκευής Βρυζίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.