Συνάντηση του Στάθη Κωνσταντινίδη με τη Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παυλίνα Καρασιώτου



Συνάντηση συνεργασίας με τη γενική γραμματέα κοινωνικών ασφαλίσεων, κ. Παυλίνα Καρασιώτου, πραγματοποίησαν ο βουλευτής της ΠΕ Κοζάνης κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης και το προεδρείο της ομοσπονδίας θεριζοαλωνιστών.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης δήλωσε: «ζητήματα που απασχολούν ευρύτερα τον αγροτικό τομέα, ιδίως όμως τους θεριζοαλωνιστές, συζητήσαμε με τη γενική γραμματέα του υπουργείου εργασίας. Ένα από αυτά είναι και το ζήτημα της ασφάλισης των εργατών της γης, το οποίο έθεσα σε πρόσφατη κοινοβουλευτική συνάντηση και στον υπουργό κ. Βρούτση. Αν και πρόκειται για σύνθετο και πολυδιάστατο ζήτημα, έχω την προσδοκία ότι η ομάδα εργασίας που συνεστήθη γι αυτόν τον σκοπό από τον κύριο υπουργό θα καταλήξει σε μια νομικά και λειτουργικά συμβατή λύση. Η αντιμετώπιση του ζητήματος θα έχει πολλαπλά οφέλη για την παραγωγική διαδικασία αλλά και για το κράτος».

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.