Στεγανοποίηση ταράτσας & εποξειδικά δάπεδα – Επιλέξτε Monotech για προσιτή τιμή



Αντιμετωπίζετε πολύ κρύο τον χειμώνα και πολλή ζέστη το καλοκαίρι; Τότε το σπίτι σας έχει ανάγκη από μόνωση. Βρείτε από την εταιρεία Monotech, θερμοπρόσοψη και στεγανοποίηση-υγρομόνωση ταράτσας αλλά και άλλες εργασίες που αφορούν το οικοδόμημα και τις ανάγκες του ανάλογα με τη χρήση. Η ταράτσα, ένα δάπεδο εταιρικού χώρου αλλά και οι τοίχοι ενός σπιτιού είναι περιοχές που επιδέχονται εργασίες από μία ομάδα έμπειρων μηχανικών. 

Πως προστατεύει η μόνωση  το κτήριο;

Από το περίβλημα του κτηρίου ξεκινάνε όλα τα προβλήματα. Με την στεγανοποίηση και υγρομόνωση αποφεύγεται η οξείδωση του οπλισμού των στοιχείων από μπετόν και τα προβλήματα με τους σοβάδες. Παράλληλα αυξάνεται η θερμομονωτική απόδοση των υλικών και διατηρείται υγιής η κατοικία. 

Η στεγανοποίηση μπορεί να αποτύχει. Αυτό είναι αναμενόμενο, αν έχει γίνει λάθος μελέτη από τους τεχνίτες. Αυτή η ενέργεια άμεσα επιφέρει επιπλέον λάθη, όπως στην επιλογή των υλικών αλλά και λάθη στην ίδια την εφαρμογή. Το αποτέλεσμα είναι σε μικρό χρονικό διάστημα να χρειαστούν κι άλλες εργασίες. 

Τι προσφέρουν τα εποξειδικά δάπεδα;

Τα εποξειδικά δάπεδα έχουν μεγάλη αντοχή στα χημικά υγρά αλλά και στις μηχανικές αντοχές, γι’ αυτό θεωρούνται κατάλληλα σε εταιρικούς και εργαστηριακούς χώρους. Επιπλέον καθαρίζονται εύκολα ακόμα και με λίγο νερό και δεν χρειάζονται συντήρηση. Παράλληλα προσφέρουν υψηλή αισθητική και είναι διαθέσιμα σε πολλούς χρωματισμούς.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις μονώσεις, την εξωτερική θερμομόνωση και τα εποξειδικά δάπεδα, μέσα από την ιστοσελίδα της Monotech. Χαμηλές τιμές και μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.