Θρίλερ με την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν: Ανακρίνεται ο πατέρας της



Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών παραμένει και ανακρίνεται από την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν.

Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται στον πατέρα της αγνοούμενης 7χρονης μαθήτριας, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει εμπλοκή ή συμμετοχή του, στην περίεργη εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως κατείχε πλαστά έγγραφα παραμονής του στην χώρα και με αφορμή αυτό, κρατείται και εξετάζεται τόσο ο ίδιος όσο και το φιλικό του περιβάλλον για το ενδεχόμενο διακίνησης ή παράνομης υιοθεσίας στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο αυτό η Ελληνική Αστυνομία συνεργάζεται με τις γαλλικές Αρχές, την Europol και την Interpol, κάτι που είχε αποκαλύψει το «Τούνελ» από τον πρώτο καιρό των ερευνών.

Αν και η ανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν σύντομα νεότερα που ίσως οδηγήσουν στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Από την στιγμή που υπάρχει σύλληψη για την κατοχή του πλαστού εγγράφου αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, οι Αρχές φιλοδοξούν όμως μέχρι το πρωί της Τετάρτης να έχουν εξελίξεις για το σκέλος της υπόθεσης που τους αφορά περισσότερο και αυτό είναι η τύχη της Βαλεντίν.

Εφόσον υπάρξουν εξελίξεις ως προς αυτό, ενδεχομένως να γίνει μία δικογραφία για όλα, ανάλογα με τα δεδομένα.

Από το anikolouli.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.