Χρυσό και στο Διεθνές Πρωτάθλημα G1 της Ιορδανίας για τον Τεληκωστόγλου Απόστολο της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης



Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου ο αθλητής του συλλόγου μας Απόστολος Τεληκωστόγλου συμμετείχε στο διεθνές πρωτάθλημα στο Αμάν της Ιορδανίας ως μέλος της Προολυμπιακής ομάδας Ταεκβοντό της χώρας μας και κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στην ολυμπιακή κατηγορία των – 80 kg. Κέρδισε μάλιστα τον αθλητή της Ολυμπιακής Ομάδας της Ιορδανίας, από τον οποίο τα τελευταία 2 χρόνια ηττηθήκαμε 3 φόρες.

Το σημερινό μετάλλιο έρχεται να προστεθεί στην συλλογή μεταλλίων μαζί με το χρυσό της προηγούμενης Κυριακής στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που του έδωσε 20 βαθμούς μιας και ήταν διοργάνωση G2 κατηγορίας.

Τον αθλητή μας κατά την διάρκεια των αγώνων καθοδήγησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός προπονητής κύριος Ζηνέλης Θοδωρής.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι Προπονητές μας συγχαίρουν τον Αποστόλη για την διάκριση του καθώς και τους άλλους τρείς αθλητές της Προολυμπιακης ομάδας της χώρας μας οι οποίοι κατέκτησαν αλλά 3 μετάλλια 2 χρυσά και ένα αργυρό καθώς και την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την στήριξη του προγράμματος προετοιμασίας της ομάδας . Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Ζηνέλη Θεόδωρο για την καθοδήγηση του πρωταθλητή μας καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Επιτυχία της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης στο 1ο Προκριματικό αγωνιστικό πρωτάθλημα & Poomsae της ΕΤΑΒΕ για το 2020

Δεκατρία μετάλλια για τους αθλητές του συλλόγου μας Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης στο πρώτο προκριματικό της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος για το 2020. Τρία στο τεχνικό και δέκα στο αγωνιστικό πρωτάθλημα με την συμμετοχή τριάντα αθλητών.

Το πρωτάθλημα έλαβε χώρα στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης από την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου του 2020, με την συμμετοχή να ξεπερνά τους 1300 αθλητές από 120 συλλόγους των γεωγραφικών ορίων της Ένωσης.

Οι αθλητές που διακρίθηκαν είναι :

ΧΡΥΣΑ :
1)Πέτρος Δόκος
2)Ραφαήλ Ιωάννης Μαρέτης
3)Κωνσταντίνος Σολακίδης

ΑΡΓΥΡΑ :
4)Σταυριάνα Μαρέτη
5)Νικολέτα Μπασιά (τεχνικό πρωτάθλημα poοmsae)

ΧΑΛΚΙΝΑ :
6)Χρυσούλα Σταυριάνα Αλμασίδου
7)Άγγελος Ζευκλής
8)Σοφία Καλαμπούκα
9 )Λούτα Θεοδώρα (τεχνικό πρωτάθλημα poοmsae)
10)Γρηγόρης Μόσχος
11)Νικόλαος Παρχαρίδης (τεχνικό πρωτάθλημα poοmsae)
12)Γεωργία Τζέλλου Σαββίδου
13)Ιωάννης Τζέλλος Σαββίδης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας συγχαίρει όλους τους αθλητές για την συμμετοχή και την διάκρισή τους και επίσης τους προπονητές Αλμασίδη Χρήστο, Δόδουρα Γεώργιο, Διάφα Αργύρη , Μεχτερίδη Στέλιο και Ευρενιάδου Μαρία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.