Ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας του Συλλόγου Φίλων Μουσικής «Βελβεντινές Φωνές» – Δείτε το βίντεο

Φέτος, για πρώτη φορά, ο σύλλογος Φίλων Μουσικής «Βελβεντινές Φωνές» πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του. Ταυτόχρονα έκοψε και τις πίτες των τμημάτων του.

Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη εκδήλωση. Με τις ευλογίες της εκκλησίας μας έγινε η κοπή της πίτας του συλλόγου. Ευχαριστούμε τους τρεις ιερείς που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμά μας.

Ξεχωριστή χαρά και μια διαφορετική νότα έδωσαν στο χορό μας τα παιδιά του συλλόγου μας που με το γκρουπάκι τους μας παρουσίασαν δείγμα της δουλειάς τους, που είναι εξαιρετική.

Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου μας έδωσαν το παρόν και γέμισαν το «Μετόχι». Όλοι χαρήκαμε, διασκεδάσαμε και ευχαριστηθήκαμε αυτό το κυριακάτικο μεσημέρι.

Στο χορό μας με την παραβρέθηκε ο βουλευτής του νομού μας κ. Αμανατίδης Γεώργιος. Τον ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας έκανε.

Ευχαριστούμε τους φίλους του συλλόγου « Μακεδνοί» Κοζάνης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παραβρέθηκαν στο χορό μας.

Θα θέλαμε από τη μεριά του συμβουλίου να ευχαριστήσουμε όλους, όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτός ο χορός. Ακόμα ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες του Βελβεντού, της Κοζάνης, των Σερβίων, της Νεράιδας και του Πλατανορέματος για τα δώρα που μας πρόσφεραν, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τη λαχειοφόρο αγορά.

Ευχαριστούμε πολύ τους ιδιοκτήτες του κέντρου «Μετόχι» που φιλοξένησαν το χορό μας.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας «Καλή χρονιά», υγεία και του χρόνου.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

 

 

 


Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Ολοκληρωμένα πακέτα προτάσεων στολισμού γάμου και βάφτισης

 

 

1 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.