Δείτε τις ανακοινώσεις των Δημάρχων για τη λειτουργία των σχολείων σε Καστοριά, Γρεβενά και Φλώρινα την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου



Με Απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καστοριάς θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:15 π.μ, λόγω του παγετού που θα επικρατήσει στην περιοχή, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας.


Ανακοινώνεται ότι μετά από απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:15, αύριο Παρασκευή 07/02/2020, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. Οι Παιδικοί και ο Βρεφικός Σταθμός του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.


Με απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου Χρήστου Γκοσλιόπουλου, το Γυμνάσιο και Λύκειο Νεστορίου, θα κλείσει την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020,λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης.


Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους στις 9.00 π.μ..
Το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών θα λειτουργήσει κανονικά.


Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.


Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Άνθιμου Μπιτάκη τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.


Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών, Παναγιώτη Πασχαλίδη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή 7.2.2020, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.