Μία ώρα αργότερα τα σχολεία στο Δήμο Κοζάνης



Με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Κοζάνης θα λειτουργήσουν μία ώρα αργότερα. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

4 σχόλια στο άρθρο “Μία ώρα αργότερα τα σχολεία στο Δήμο Κοζάνης

  1. Μια ώρα νωρίτερα αν έβγαινε η απόφαση τα παιδιά δεν Θα πήγαιναν μέχρι το λεωφορείο και πίσω, σε μέρες με κρύο ξυπνάμε λίγο νωρίτερα στο Δήμο.

  2. Πότε περιμένατε να ενημερώσετε για τους παιδικούς σταθμούς κύριοι του Δήμου?Πήγαμε στο σχολείο μέσα στο κρύο και μάθαμε ότι οι παιδικοί ανοίγουν 9 κ 15? Ταλαιπωρείται τα
    μικρά παιδιά και εμάς τους γονείς που δουλεύουμε δεν κάνουμε βόλτες….και κάποιοι και εκτός Κοζάνης….. ξυπνήστε επιτέλους

    1. 07:40 έλεγξα για ανακοίνωση και δεν υπήρχε ανάρτηση πουθενά, ούτε στον ιστότοπο του δήμου ούτε στο Facebook του δήμου ούτε σε κάποιον άλλο ιστότοπο. Η απόφαση λήφθηκε αργά αλλά ανακοινώθηκε ουσιαστικά την ώρα που ήμασταν καθοδόν για τα σχολεία ή και την ώρα που αφήσαμε ήδη τα παιδιά στα σχολεία.

  3. Καθε χρονο τα ιδια προβληματα με τον δημαρχο της κοζανης παντα τελευταια στιγμη ενημερωνει ελεος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.