Τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία από Βέροια προς Κοζάνη: ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με βυτίο που μετέφερε πετρέλαιο και πήρε φωτιά!



Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου στην Εγνατία Οδό έξω από τη Βέροια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ήταν γύρω στις 9 το πρωί, όταν αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς Κοζάνη, λίγο πριν τα τούνελ από Βέροια προς Πολύμυλο, έξω ακριβώς από τη Σ7, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συγκρούστηκε με προπορευόμενο βυτιοφόρο που μετέφερε πετρέλαιο θέρμανσης. Από τη σύγκρουση ξέσπασε φωτιά στο αυτοκίνητο, η οποία έσβησε με τη χρήση πυροσβεστήρα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε από το όχημά του έγκαιρα και είναι καλά στην υγεία του, ενώ ευτυχώς γλυτώσαμε τα χειρότερα, λόγω του φορτίου που μετέφερε το βυτιοφόρο.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας Βέροιας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, προκειμένου να παραμείνει η Εγνατία Οδός ανοιχτή, καθώς και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας που ειδοποιήθηκαν για φλεγόμενο όχημα στην Εγνατία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.