Τα επόμενα βήματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο κι ο ρόλος του Ντέμη Νικολαΐδη



Ο Ντέμης Νικολαϊδης συναντήθηκε με κυβερνητικά στελέχη εν όψει και των εξελίξεων που θα προκύψουν από τις επικείμενες επαφές με τις FIFA και UEFA.

Του προτάθηκε να έχει ενεργό ρόλο, καθώς τον θεωρούν πρόσωπο κοινής αποδοχής με επιρροή και δεν αποκλείεται, από την στιγμή που το κυβερνητικό πλάνο για την επόμενη ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι να πάμε σε προσωρινη διοικούσα επιτροπή στην ΕΠΟ υπό την επίβλεψη πάλι της FIFA και της UEFA, να παίξει δυνατά είτε για την προεδρία είτε έναν ρόλο τύπου CEO με αυξημένες αρμοδιότητες.

Αν και από κυβερνητικές πηγές αναφέρουν για συνάντηση συμβουλευτικού χαρακτήρα, ο Ντέμης φέρεται έθεσε τους όρους του για τα πρόσωπα που θέλει να έχει δίπλα του και για συγκεκριμένες κινήσεις που έχει στο μυαλό του εφόσον βγει μπροστά. Αυτό που απομένει είναι η απάντηση του Ντέμη Νικολαϊδη σε περίπτωση που δοθεί το πράσινο φως της κυβέρνησης.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο καθώς αναμένεται κι άλλη συνάντηση. Είτε με τον Ντέμη ειτε με άλλους πρώην παίκτες που έχουν γραψει την δική τους ιστορία. Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τα ονόματα, η «γραμμή» που φαίνεται να χαράζεται αφορά ένα μοντέλο διοίκησης με μία νέα ΠΔΕ αποτελούμενη από άφθαρτα πρόσωπα και έναν υπερσύμβουλο, που θα έχει άμεση σχέση με το ποδόσφαιρο. Ο ρόλος του δε θα είναι απλώς συμβουλευτικός, αλλά θα έχει δυνατή «φωνή» στη λήψη των αποφάσεων.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η τοποθέτηση Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής αντί μια εκλεγμένης διοίκησης, σηματοδοτεί και το τέλος των πρόωρων εκλογών της ΕΠΟ για τις οποίες οι διαδικασίες δρομολογήθηκαν στην συνάντηση των Big-4.

Πηγή: Onsports.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.