Το Συντονιστικό σωματείων και φορέων Δυτικής Μακεδονίας χαιρετίζει τις αγροτικές κινητοποιήσεις



Το Συντονιστικό σωματείων και φορέων Δυτικής Μακεδονίας χαιρετίζει το δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών, που από σήμερα συγκεντρώνουν τις δυνάμεις τους στον κόμβο του Αντίγονου.

Στεκόμαστε στο πλάι της φτωχής αγροτιάς, που παλεύει για την επιβίωση της, ενάντια στα μέτρα αυτής αλλά και της προηγούμενης κυβέρνησης.

Γίνετε αντιληπτό, ότι εργάτες και αγρότες έχουν κοινά συμφέροντα, είναι θύματα της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής. Είναι η ίδια πολιτική που φέρνει σε δυσχερέστερη θέση όλους εμάς και φροντίζει ταυτόχρονα η “μεταλιγνιτική περίοδος” στην περιοχή μας να είναι ευκαιρία για τους επιχειρηματικούς ομίλους. Ότι κερδήθηκε τόσα χρόνια κερδήθηκε στους δρόμους, στα συλλαλητήρια, στην αλληλεγγύη των εργατών, των αγροτών και των μικρών αυτοαπασχολούμενων με τα λαϊκά στρώματα. Με αυτή τη συμμαχία συνεχίζουμε.

Το Συντονιστικό σωματείων και φορέων Δυτ. Μακεδονίας θα δώσει τη μάχη ενάντια στα σχέδια για την απολιγνιτοποίηση και νέο ΕΣΕΚ της κυβέρνησης, καθώς και για τις επιπτώσεις στην κοινωνία. Σε αυτή την κατεύθυνση στηρίζουμε τον Αγροτικό Σύλλογο Αμυνταίου και θα στηρίξουμε έμπρακτα τον αγώνα τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.