6 μύθοι για το μεταναστευτικό – Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου



Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου:

Μπορεί ο πανέξυπνος Αίσωπος να έγραφε μύθους, ήταν όμως μύθοι που ξυπνούσαν τους Έλληνες. Ενώ σήμερα οι μύθοι που σερβίρουν τα ΜΜΕ είναι για να τους κοιμίσουν. Βλέπετε είναι πολλοί που λιγουρεύονται την Ελλάδα και για να πετύχουν τους στόχους τους διαδίδουν μύθους όπως έκαναν με το μακεδονικό και κάνουν τώρα και με το μεταναστευτικό.

«Όλες οι χιλιάδες μεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα είναι πρόσφυγες». Φυσικά όλοι γνωρίζουμε ότι οι Σύριοι είναι ελάχιστοι.

Υπάρχει πόλεμος στο Αφγανιστάν, στην Αλγερία, στο Μαρόκο, στο Κονγκό, στο Πακιστάν και σε όλες τις χώρες από τις οποίες έρχονται οι μετανάστες ; Η αλήθεια είναι ότι απλώς γίνεται εποικισμός της Ελλάδας. Και γιατί να μην γίνεται, αφού εδώ και δεκαετίες τα καταφέραμε να αδειάσει η Ελλάδα από Έλληνες ; (Η Ελλάδα μαζί με τη θάλασσα που έχει καταλαμβάνει έκταση όσο η Γαλλία).

«Οι μετανάστες είναι ακίνδυνοι για την Ελλάδα». Οι μετανάστες είναι όλοι μουσουλμάνοι, και ανάμεσά τους υπάρχουν φανατικοί ισλαμιστές. Το προσέξατε ότι οι περισσότεροι είναι νέα παλικάρια ;

Αλήθεια, γιατί δεν μας στέλνουν και χριστιανούς, αλλά μόνο μουσουλμάνους ; Φυσικά η πιο μεγάλη επιτυχία του εχθρού είναι να σε πείσει ότι είναι ακίνδυνος. Ξέρετε το 1915 που έσφαξαν οι Τούρκοι 1.500.000 Αρμένιους, ο κάθε Τούρκος έσφαζε τους γείτονές του Αρμένιους κι ας ζούσαν τόσα χρόνια μαζί !

«Το μεταναστευτικό θα είναι πάντα είναι ελεγχόμενο από την Ελληνική Πολιτεία». Τα ελληνόπουλα σταμάτησαν να παντρεύονται και να κάμνουν παιδιά, σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα έχουμε μειωθεί μερικά εκατομμύρια, πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες έφυγαν από την Ελλάδα για να εργαστούν στο εξωτερικό και συνεχίζουν να φεύγουν, στελέχη των τελευταίων κυβερνήσεων δήλωναν ότι θα λύσουν το δημογραφικό με τους μετανάστες, άρα δεν είναι σίγουρο ότι το μεταναστευτικό θα μπορεί να είναι ελεγχόμενο.

«Οι καημένοι μετανάστες έχουν λιγότερα δικαιώματα από τους Έλληνες». Φυσικά αγνοούμε ότι με εντολές της ΕΕ αποτελούν προστατευόμενο είδος, κανείς δεν έχει δικαίωμα να απλώσει χέρι πάνω τους, προηγούνται στην εξυπηρέτηση στα νοσοκομεία και παντού, όλα τα έξοδά τους είναι πληρωμένα, ακόμα και η ψυχαγωγία τους, κι έτσι αποταμιεύουν τα χρήματα που τους δίνουν. Άρα δεν τους είπαν ψέματα αυτοί που τους έστειλαν στην Ελλάδα με την υπόσχεση ότι θα πλουτίσουν. Στην Χίο το καλοκαίρι άκουσα για ένα μετανάστη που αφού μάζεψε κάμποσα χρήματα στην Ελλάδα, επέστρεψε στο Μαρόκο κι έγινε έμπορος ξυλείας.

«Θα μπολιαστούν οι μετανάστες στον ελληνικό πολιτισμό όπως έγινε τόσες φορές από την αρχαιότητα». Ναι μπολιάστηκαν πολλοί άνθρωποι στον ελληνικό πολιτισμό γιατί τον εκτιμούσαν και τον θεωρούσαν πολύτιμο. Οι μετανάστες όμως όχι μόνο δεν τον εκτιμούν, αλλά όπου μπορούν τον καταστρέφουν. Δεν ακούσατε πόσες εκκλησίες κατέστρεψαν, πόσους σταυρούς έσπασαν, πόσα ελληνικά μνημεία αμαύρωσαν ; Εμείς θα τολμούσαμε να τα κάνουμε αυτά αν ήμασταν μετανάστες σε μουσουλμανικές χώρες ; Αντί να νοιώθουν ευγνωμοσύνη για την χώρα που τους φιλοξενεί, καταστρέφουν τις υποδομές φιλοξενίας. Αυτή την αχαριστία την άκουσα κι από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που εργάζεται στην υπηρεσία υποδοχής στην Λέσβο.

«Οι νέοι μετανάστες εγγράφηκαν στα Λύκεια της Ελλάδας και υπάρχει πρόοδος». Δηλαδή στο ίδιο τμήμα υπάρχουν και μετανάστες διαφόρων ηλικιών που δεν ξέρουν καν τα ελληνικά και ελληνόπουλα και είμαστε περήφανοι για το κατόρθωμά μας. Δεν φτάνει που το μάθημα γίνεται δύσκολα με τα ελληνόπουλα που τόσο έχει διαβρώσει η εποχή μας με τα λάθος μηνύματα που τους περνάει, βάλαμε και τους μετανάστες και αχρηστέψαμε εντελώς το μάθημα. Πολύ περίεργα αγαπητικά και δημοκρατικά αισθήματα έχουμε.

Όταν ο Γάλλος Ναύαρχος Δεριγνί πριν από την μάχη στους Μύλους έλεγε στον Στρατηγό Μακρυγιάννη ότι δεν θα καταφέρετε τίποτα ενάντια στον Ιμπραήμ γιατί οι θέσεις σας είναι πολύ αδύνατες, του απάντησε ο Μακρυγιάννης ότι οι Έλληνες πάντα ήμασταν αδύνατοι, αλλά έχουμε δυνατό Θεό. Γι’ αυτό ακριβώς έλεγε και ο άγιος Παΐσιος δεν θα καταφέρουν τίποτα οι εχθροί της Ελλάδας, επεσήμανε όμως ότι δεν θα κοιμόμαστε οι Έλληνες, αλλά ο καθένας θα κάμνει ότι μπορεί.

Δηλαδή «συν Αθηνά και χείρα κίνει» που έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “6 μύθοι για το μεταναστευτικό – Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.