Ελληνική Αυγή: «Η επικείμενη έλευση και παραμονή λαθρομεταναστών στη Δυτική Μακεδονίας θα βάλει ταφόπλακα τόσο στην κοινωνική συνοχή όσο και στις όποιες ελπίδες ανάπτυξης»



Η επικείμενη έλευση και παραμονή λαθρομεταναστών σε όλους τους νομούς της δυτικής Μακεδονίας , η οποία χρηματοδοτείται από τις ΜΚΟ του Σόρος υπό τις ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης , θα βάλει ταφόπλακα τόσο στην κοινωνική συνοχή της περιφέρειάς μας όσο και στις όποιες ελπίδες ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας έχουν απομείνει.

Το παράδειγμα του νομού Γρεβενών , στον οποίο προτιμήθηκε να αποκλειστεί κάθε περίπτωση ανάπτυξης χειμερινού τουρισμού υψηλού επιπέδου, προκειμένου να γίνουν πλούσιοι ορισμένοι καιροσκόποι ξενοδόχοι στεγάζοντας λαθρομετανάστες στην Πίνδο ,θα έπρεπε να είχε ήδη σημάνει συναγερμό σε όλες τις αυτοδιοικητικές αρχές των νομών της δυτικής Μακεδονίας και πάνω από όλα στην περιφερειακή διοίκηση.

Κανένας δυτικομακεδόνας δεν πρόκειται να δεχθεί να γίνει ξένος στον ίδιο του τον τόπο και να γεμίσει η πατρίδα μας λαθρομετανάστες προκειμένου να πλουτίζουν οι έμμισθοι υπηρέτες του πολυπολιτισμού και οι σύγχρονοι δουλέμποροι , οι οποίοι έχουν το θράσος να ζητούν από τους Έλληνες να γίνουν υπηρέτες των λαθρομεταναστών , τάζοντας νέες θέσεις εργασίας στα υπό ίδρυση «χοτ σποτ» και υποτιμώντας τελείως την νοημοσύνη μας.

Πλέον όλοι οι αιρετοί εκπρόσωποι του λαού μας και οι τοπικοί φορείς στην δυτική Μακεδονία πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Η «Ελληνική Αυγή για την δυτική Μακεδονία» , ως η αυτοδιοικητική παράταξης της Χρυσής Αυγής στην περιφέρειά μας ,για μία ακόμη φορά πρόκειται να πρωτοστατήσει με όλες της τις δυνάμεις , τόσο εντός του περιφερειακού συμβουλίου όσο και στο πλευρό των συμπατριωτών μας σε Κοζάνη, Γρεβενά ,Καστοριά και Φλώρινα , προκειμένου να μην υλοποιηθούν τα εθνοκτόνα σχέδια εθνικής αλλοίωσης του πληθυσμού της πατρίδας μας.

Η ανοχή είναι συνενοχή! Κανένας λαθρομετανάστης ούτε στην δυτική Μακεδονία ούτε πουθενά! Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Δ.Μ.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ελληνική Αυγή: «Η επικείμενη έλευση και παραμονή λαθρομεταναστών στη Δυτική Μακεδονίας θα βάλει ταφόπλακα τόσο στην κοινωνική συνοχή όσο και στις όποιες ελπίδες ανάπτυξης»

  1. Πολύ σωστά. Μόνο με ένα εθνικιστικό πατριωτικό κόμμα που θα σέβεται όλους τους Έλληνες και την ιστορία μας μπορεί να ανάκαμψη η πατρίδα μας ξανά, αλλιώς θα γίνουμε ή μετανάστες ή ξενοι στον τόπο που γεννηθήκαμε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.