Επίσκεψη του Σ. Κωνσταντινίδη στα νοσοκομεία Κοζάνης και Πτολεμαΐδας – Συνάντηση με τους νέους Διοικητές Σ. Γκανάτσιο και Σ. Παπασωτηρίου

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης επισκέφθηκε τα νοσοκομεία του Νομού μας Μαμάτσειο και Μποδοσάκειο. Στις συναντήσεις του με τους νέους Διοικητές, Στέργιο Γκανάτσιο και Σταύρο Παπασωτηρίου, αντίστοιχα, ενημερώθηκε για την καταγραφή των δεδομένων και την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων που θέτουν οι νέες διοικήσεις.

Μετά από την ολοκλήρωση των συναντήσεων, ο Στάθης Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Ήρθα στα νοσοκομεία μας για να ευχηθώ καλή χρονιά στους εργαζόμενους και επιτυχημένη θητεία στους νέους Διοικητές, αλλά και για να ενημερωθώ για τις πρώτες καταγραφές των αναγκών. Μέλημά μας είναι να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους κατοίκους του τόπου, ιδίως σε όσους πάσχουν από χρόνιες παθήσεις και έχουν αυξημένες ανάγκες.»

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.