Επίσκεψη του Σ. Κωνσταντινίδη στα νοσοκομεία Κοζάνης και Πτολεμαΐδας – Συνάντηση με τους νέους Διοικητές Σ. Γκανάτσιο και Σ. Παπασωτηρίου

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης επισκέφθηκε τα νοσοκομεία του Νομού μας Μαμάτσειο και Μποδοσάκειο. Στις συναντήσεις του με τους νέους Διοικητές, Στέργιο Γκανάτσιο και Σταύρο Παπασωτηρίου, αντίστοιχα, ενημερώθηκε για την καταγραφή των δεδομένων και την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων που θέτουν οι νέες διοικήσεις.

Μετά από την ολοκλήρωση των συναντήσεων, ο Στάθης Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Ήρθα στα νοσοκομεία μας για να ευχηθώ καλή χρονιά στους εργαζόμενους και επιτυχημένη θητεία στους νέους Διοικητές, αλλά και για να ενημερωθώ για τις πρώτες καταγραφές των αναγκών. Μέλημά μας είναι να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους κατοίκους του τόπου, ιδίως σε όσους πάσχουν από χρόνιες παθήσεις και έχουν αυξημένες ανάγκες.»

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

2 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.