Ξενοδοχειακός εξοπλισμός Savil Amenities – Ποια προϊόντα θα βρείτε σε τιμές χονδρικής!



Η Savil Amenities είναι μία επιχείρηση που ξεχωρίζει για τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό της, καθώς ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα της, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς.

Αν θέλετε να συνεργαστείτε με τους καλύτερους στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό και να πάτε ένα βήμα πιο πέρα την φήμη του ξενοδοχείου σας, θα πρέπει να έχετε αυστηρά κριτήρια επιλογής.

Για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας, σας προτείνουμε μερικά από τα πιο ευπώλητα προϊόντα από Savil Amenities, που μπορούν να προστεθούν στην λίστα του μηνιαίου εφοδιασμού του ξενοδοχείου σας, ικανοποιώντας τους πελάτες σας.

Διατηρούμε τις τιμές μας σε σταθερά επίπεδα, χωρίς κρυφά κέρδη και τόσα χρόνια συνεργαζόμαστε με ένα μεγάλο πελατολόγιο επιχειρηματιών.

Μπουκαλάκια

Με την υπογραφή της SAVIL AE, τα mini μπουκαλάκια από σαμπουάν και αφρόλουτρα θα γεμίσουν τον χώρο της υγιεινής με αρώματα και ποιότητα. Η καθαριότητα και η φρεσκάδα είναι το Α και το Ω για την φιλοξενία των πελατών σας!

Λευκά είδη

Από τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό δεν μπορούν να λείπουν τα λευκά είδη, όπως οι πετσέτες και τα μπουρνούζια. Επιλέξτε τα πολυτελή προϊόντα από υλικά εξαιρετικής ποιότητας για να προσφέρετε άνεση και πολυτέλεια, σε κάθε διαμονή. Μπορείτε να τυπώσετε και το λογότυπο της επιχείρησής σας πάνω τους. Επιλέξτε και παντόφλες μιας χρήσης, μέσα από διάφορα σχέδια.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την SAVIL AE στο τηλέφωνο 23920 70110 για κάθε ερώτηση που έχετε να υποβάλετε σχετικά με προϊόντα.

Ξενοδοχειακός εξοπλισμός κορυφαίας ποιότητας – SAVIL HOTEL AMENITIES. Με φυσική παρουσία στην Θεσσαλονίκη, εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.