Αποφράξεις αποχετεύσεων: Πρέπει να καλέσετε ειδικό ή μπορείτε και μόνοι σας;



Μία βουλωμένη αποχέτευση πάντα είναι μεγάλο πρόβλημα σε ένα κτήριο. Υπάρχουν πολλές αιτίες που μπορούν να οδηγήσουν στην απόφραξη. Η πρώτη αιτία είναι η μεγάλη συσσώρευση λυμάτων. Για παράδειγμα το λίπος από τις κατσαρόλες είναι πολύ επιβαρυντικό για την αποχέτευση, καθώς αυτές οι ουσίες κολλάνε στις σωληνώσεις και αυτό είναι καταστροφή!

Αν, πριν καλέσετε ειδικό, θέλετε να προσπαθήσετε μόνοι σας, να ξεβουλώσετε την αποχέτευση, αυτό μπορεί και να πετύχει, αρκεί να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες. 

Καταρχάς, φορέστε πλαστικά γάντια και αφαιρέστε από το σιφόνι, τα υπολλείματα που εμποδίζουν την ροή του νερού στην αποχέτευση. Έπειτα ρίξτε μισή κούπα μαγειρικής σόδας στις τρύπες του νεροχύτη και από πάνω μισό μπουκαλάκι ξύδι από το σούπερ μάρκετ. 

Το αφήνουμε να δράσει για περίπου μισή ώρα και έπειτα ρίχνουμε μία κατσαρόλα καυτό νερό στο σιφόνι. Αν δεν δείτε καλυτέρευση, τότε μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να ενημερώσετε κάποιον ειδικό, για να αναλάβει ο επαγγελματίας πλέον να ξεβουλώσει την αποχέτευση, πριν δημιουργηθεί ακόμα πιο μεγάλο πρόβλημα. 

Όταν αναλαμβάνουν τα μεγάλα μέσα

Το ειδικό συνεργείο, θα έρθει στον χώρο σας για να βρει το πρόβλημα και να ξεβουλώσει την αποχέτευση. 

Η 24ωρη εξυπηρέτηση και τις 7 ημέρες της εβδομάδας από ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΣ και η άμεση ανταπόκριση σε κάθε περιοχή της Θεσσαλονίκης κάνει την επιχείρηση να ξεχωρίζει. 

Αν έχετε λοιπόν πρόβλημα με τα φρεάτια, την μπανιέρα, την κουζίνα, τα σιφόνια ή τις τουαλέτες σας, το συνεργείο θα φτάσει στον χώρο σας και θα λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα. 

Χρειάζεστε σήμερα βοήθεια με τις αποφράξεις αποχετεύσεων; Οι καλύτερες αποφράξεις αποχετεύσεων στη Θεσσαλονίκη είναι εδώ!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.