Ο απολογισμός της 6ης Συναυλίας Αγάπης που πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου στην Κοζάνη



Η ομάδα εθελοντών, η οποία κατά καιρούς αναλαμβάνει δράση στην πόλη της Κοζάνης και τους γύρω οικισμούς για τη στήριξη οικογενειών με μέλη που υποφέρουν από πολύ σοβαρή πάθηση και αυτές αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, διοργάνωσε την 29 η Νοεμβρίου 2019 μουσική εκδήλωση στην «Αίθουσα Τέχνης», την έκτη κατά σειρά «συναυλία αγάπης».

Τα εισιτήρια προπωλήθηκαν ως επί το πλείστον χάρη στη θερμή ανταπόκριση πλήθους συλλόγων και σωματείων, στην έκκλησή μας για τη διάθεσή τους. Τους ευχαριστούμε θερμά. Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς της εκδήλωσης ΔΗΠΕΘΕ, για την παραχώρηση της αίθουσας, Βωβό Ελευθέριο, για την εκτύπωση της αφίσας, των φυλλαδίων και των εισιτηρίων, Χατζηζήση Βαλάντη, για την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης, τους συλλόγους πολιτιστικό Ποντοκώμης και «Μανόλη μαζί μπορούμε», υπό την αιγίδα των οποίων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους καλλιτέχνες, οι οποίοι έλαβαν μέρος στην εκδήλωση αφιλοκερδώς. Αυτοί είναι η ορχήστρα του μουσικού Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, το συγκρότημα «Τζαναμπέτηδες», οι αδελφοί Καλλιόπη και Βαγγέλης Βέττα και η μικρή Μαρία Ιωαννίδου.

Το ποσόν, που συγκεντρώθηκε, δόθηκε στους κάτωθι: Γ.Μ. 3.500, Κ.Π. 2500, Ν.Κ. 1000, Κ.Ν. 800, Γ.Δ. 800, Ν.Ε. 200, Τ.Χ. 200, Σ.Δ. 200, Ζ.Ε. 100 και Κ.Π. 100.

Με θερμές ευχαριστίες η ομάδα των εθελοντών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.