Κοζάνη: Βγήκε εκτός λειτουργίας η τηλεθέρμανση λόγω βλαβών στις μονάδες του ΑΗΣ ΑΓ. Δημητρίου – Τι λέει η ΔΕΥΑΚ



Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές ότι σήμερα Δευτέρα 27-01-2020, λόγω βλαβών στις μονάδες IV και III του ΑΗΣ ΑΓ. Δημητρίου στις 3:00 π.μ και 12:00 αντίστοιχα, οι οποίες παρείχαν θερμική ενέργεια στην Τηλεθέρμανση Κοζάνης και ευρισκόμενη εκτός λειτουργίας η μονάδα V αυτού, διεκόπη πλήρως και αναγκαστικά η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης σε ολόκληρη την πόλη της Κοζάνης, στην Ν. Χαραυγή και στην ΖΕΠ.

Το λεβητοστάσιο αιχμής της επιχείρησης δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες θερμικής ενέργειας της κατανάλωσης σε αυτό το χρονικό διάστημα της χειμερινής περιόδου χωρίς να λειτουργεί καμία μονάδα ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Διεύθυνση του ΑΗΣ, μία μονάδα θα παρέχει θερμική ενέργεια σήμερα τις βραδινές ώρες και σε συνδυασμό με την λειτουργία του λεβητοστασίου αιχμής της επιχείρησης, θα αποκατασταθεί σταδιακά η λειτουργία διανομής του δικτύου της Τηλεθέρμανσης.

Με την λειτουργία και δεύτερης μονάδας του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου αύριο 28-01-2020 θα αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Από τη Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.