Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό: Νεκρός ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του σε συντριβή ελικοπτέρου



Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό με την τραγική κατάληξη που είχε ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια μαζί με την 13χρονη κόρη του Τζίτζι.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε μία πηγή στο Associated Press, ο Κόμπι Μπράιαντ έχασε τη ζωή του όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια.

Όπως μεταδίδει το TMZ Sports o Μπράιαντ βρισκόταν στο ελικόπτερο με τουλάχιστον άλλα τρία άτομα ωστόσο μεταξύ αυτών δεν βρισκόταν η σύζυγός του Βανέσα.

Δυστυχώς, ωστόσο, οι πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού κάνουν ακόμη πιο δύσκολη τη βραδιά καθώς επιβεβαιώνεται από το Βleacher Report ότι ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας που στοίχισε τη ζωή στον παλαίμαχο άσο του NBA Κόμπι Μπράιαντ συμπεριλαμβάνεται και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα!

Ο σερίφης της κομητείας του Λος Αντζελες ανέφερε ότι πέντε άτομα σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλαμπάσα προσθέτοντας πως δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα θύματα.

Ο Μπράιαντ ο οποίος υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της γενιάς του στη διάρκεια της 20ετούς καριέρας του αποσύρθηκε το 2016 αφότου έπαιξε επί δύο δεκαετίες με τους Los Angeles Lakers, κερδίζοντας πέντε πρωταθλήματα. Ο Μπράιαντ ήταν μέχρι χθες -τον προσπέρασε ο Λεμπρόν Τζέιμς- ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία του NBA με 33.643 πόντους συνολικά, έχοντας ακόμα 7.047 ριμπάουντ και 6.306 ασίστ και έχει κερδίσει πέντε πρωταθλήματα NBA.

«Συνεχίζεις να πηγαίνεις το παιχνίδι μπροστά βασιλιά Τζέιμς. Μεγάλος σεβασμός αδερφέ μου», είχε γράψει μάλιστα στο Twitter ο Μπράιαντ.

Μαζί με την σύζυγό του είχαν αποκτήσει τέσσερις κόρες.

Από το newsbomb.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.