Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας από την Κοζάνη: «Όχι σε περισσότερους στρατεύσιμους με αύξηση θητείας, ναι σε επαγγελματίες επίλεκτους οπλίτες – Έρχονται 2.000 προσλήψεις τον επόμενο μήνα»



Στη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας και στις προσλήψεις που πρόκειται να γίνουν στις ένοπλες δυνάμεις αναφέρθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος κατά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε από την Κοζάνη που βρέθηκε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφερόμενος στη νέα δομή δυνάμεων που σχεδιάζει να κάνει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η νέα δομή δυνάμεων θα είναι σχεδιασμένη με μία άλλη αντίληψη που θα δίνει έμφαση περισσότερο στον επαγγελματισμό του έμψυχου δυναμικού και στην ποιότητα των εξοπλιστικών συστημάτων.  Δεν μας ενδιαφέρουν περισσότεροι στρατεύσιμοι με αύξηση θητείας, αλλά περισσότεροι επαγγελματίες επίλεκτοι. Για αυτό το λόγο εντός του επόμενου μήνα θα προκηρυχθούν 2.000 θέσεις – προσλήψεις επαγγελματιών οπλιτών, με την έμφαση στις ειδικές δυνάμεις, με μειωμένο μέσο όρο ηλικίας κατ’επέκταση και κάποιες τεχνικές ειδικότητες που θα στελεχώσουν το Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία.»

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR:

 

 

Α.Ν. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.