Αντιμετώπιση ξυλοφάγων εντόμων με υποκαπνισμό φωσφίνης



Στα ξυλοφάγα έντομα ανήκει το γνωστό σε όλους σαράκι και οι τερμίτες. Αυτά τα μικροσκοπικά έντομα μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά στο ξύλο και σε κάθε ξύλινη επιφάνεια. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τους αναγνωρίσει ένας ειδικός αλλά δεν μπορεί να τα ξεχωρίσει κάποιος που είναι άσχετος.

Τι ζημιά προκαλεί το σαράκι;

Το σαράκι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και κατάρρευση μιας ξύλινης στέγης. Στα έπιπλα προκαλεί επίσης πολλά προβλήματα. Για παράδειγμα στα εργοστάσια επεξεργασίας ξύλου το σαράκι είναι ένα μόνιμο άγχος για την παραγωγή. Εκτός από τις ζημιές που προκαλούν στην φύση, μπορούν να καταστρέψουν αν δεν το πάρει χαμπάρι ο άνθρωπος, τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής και να επιφέρουν τεράστια οικονομική καταστροφή.

Πως θα καταλάβετε ότι το σπίτι έχει ξυλοφάγα έντομα;

Τα πρώτα δείγματα περιλαμβάνουν οπές ή πολύ πριονίδι που έχει πέσει δίπλα στο έπιπλο. Επιπλέον μπορεί να ακούγεται ένας χαρακτηριστικός ήχος, αυτός από το σαράκι. Περιβάλλοντα με υγρασία ευνοούν την ανάπτυξη του σαρακίου. 

Η εταιρεία Ecoplus αντιμετωπίζει τα ξυλοφάγα έντομα χρησιμοποιώντας gel ή εφαρμόζοντας αυτό που ονομάζεται: υποκαπνισμός με φωσφίνη.

O υποκαπνισμός με ειδικά καπνογόνα και με φωσφίνη εφαρμόζεται πάντα από επαγγελματία γεωπόνο και μετά από την σωστή εφαρμογή, το σαράκι εξοντώνεται και δρα αποτελεσματικά σε όλα τα επίπεδα. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η στεγανοποίηση του χώρου και της ξύλινες επιφάνειας. 

Από την στιγμή που θα παρατηρήσετε διάβρωση σε κάθε ξύλινη επιφάνεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ecoplus και να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε μαζί με τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε. Μπείτε στην Ecoplus και βρείτε όλα όσα ψάχνετε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.