Φίλτρα και ψύκτες νερού: Υγιεινό και καθαρό νερό σε σπίτι και εργασία

Το να πίνετε πάνω από 8 ποτήρια νερό την ημέρα είναι πολύ καλό για την υγεία σας, ωστόσο δεν αρκεί αν η ποιότητα του νερού δεν είναι η καλύτερη. Το νερό που φτάνει στο ποτήρι σας από την βρύση του σπιτιού, περνάει μέσα από αμφιβόλου ποιότητας σωληνώσεις και μεταφέρει μαζί του άλατα και μέταλλα, τα οποία έχει αποδειχτεί ότι μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα λόγω των μικροοργανισμών που μεταφέρουν μαζί τους. 

Διατηρήστε την υγεία σας ακμαία, επιλέγοντας φίλτρα νερού, διεθνώς αναγνωρισμένα που έχουν υποστεί δοκιμές και είναι στη διάθεσή σας από την Health & Life. Τα φίλτρα νερού Carbon1 και Cumax1 αποτελούν τα πιο περιζήτητα προϊόντα που μπορείτε να επιλέξετε και να εγκαταστήσετε στην κουζίνα ή το μπάνιο σας με μεγάλη ευκολία. 

Το CUMAX1 προσφέρει ισόβια εγγύηση για το σύστημά του, ενώ η τεχνική υποστήριξη είναι στη διάθεσή σας χωρίς επιπλέον χρέωση. Μπορείτε να έχετε έκπτωση -10%, σε αυτό το φίλτρο, αν πραγματοποιήσετε την αγορά σας online και με πιστωτική κάρτα.

Το φίλτρο νερού Carbon One είναι εύχρηστο και βολικό λόγω των διαστάσεών του και προσφέρει μία σειρά πλεονεκτημάτων που το καθιστούν ένα φίλτρο με τις καλύτερες κριτικές από πελάτες που το έχουν ήδη χρησιμοποιήσει και συνεχίζουν.

Η Health & Life σας προτείνει μία μεγάλη γκάμα και από ψύκτες νερού, που αποτελούν μία θαυμάσια λύση για την εταιρεία σας ή το γραφείο σας. Οι ψύκτες νερού παραχωρούνται μάλιστα δωρεάν, με μοναδική επιβάρυνση το κόστος των φίλτρων ανά 6 μήνες. 

Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες, ως προς την φίλτρανση νερού Health & Life.

2 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.