24ωρη αθλητική διατροφή για την ενδυνάμωση της προπόνησης και της επίδοσής σας!



Είτε είστε ένα άτομο που κάνει χαλαρό τζόκινγκ, είτε ένας κορυφαίος αθλητής, η αθλητική σειρά διατροφής Herbalife24 έχει τα προϊόντα που χρειάζεστε για να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε, να προπονηθείτε και να ανακτήσετε δυνάμεις.

Βασισμένη στην πιο σύγχρονη επιστήμη, η σειρά Herbalife24 έχει σχεδιαστεί για τον καθένα, είτε είναι ερασιτέχνης, είτε επαγγελματίας αθλητής. Έχει όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε για να σας βοηθήσει στην προετοιμασία, την προπόνηση και την αποθεραπεία σας.

Όλα τα προϊόντα για την προετοιμασία , τη διατροφική επάρκεια και ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της άθλησης, καθώς και την αποκατάσταση μετά το στρεσάρισμα του αγωνίσματος ή της προπόνησης, έχουν μελετηθεί και επιμεληθεί από εξειδικευμένους επιστήμονες στην αθλητική διατροφή, ώστε να παρέχουν τη μέγιστη ποιότητα στην απαιτητική καθημερινότητα των αθλουμένων και εκτός αυτού απόλυτη ασφάλεια για την υγεία και τον οργανισμό των αθλητών.

Η σειρά 24 έχει υποστεί ενδελεχείς ελέγχους από τους αρμόδιους διεθνείς φορείς του αθλητισμού, που ως γνωστόν είναι ιδιαίτερα αυστηροί σε συμπληρώματα που αφορούν την ενίσχυση των αθλητών.

Τέλος η Herbalife Nutrition με τα προϊόντα αθλητικής διατροφής υποστηρίζει και επίσημα την Ελληνική Ολυμπιακή ομάδα για πρόκριση και διάκριση στους επερχόμενους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Μίσσιος Δημήτριος, Σύμβουλος Ευεξίας – Ανεξάρτητος Συνεργάτης και Διανομέας της Herbalife στην Π.Ε. Κοζάνης
Website: https://fit2go.gr/
Τηλέφωνο: 694 220 2514
Mail: info@fit2go.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.