Συγχαρητήριο του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Κοζάνης στους Στέλιο Ζάμπακα και Γεώργιο Χανή



Με δύο αθλητές συμμετείχε ο Σύλλογός μας στη 1η Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση για ΑμεΑ, που διοργάνωσε το Σωματείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ, στη Θεσσαλονίκη στις 17και 18/1/2020 στο Ποσειδώνειο κολυμβητήριο.

Οι αθλητές μας Στέλιος Ζάμπακας και Γεώργιος Χανής (S14), είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε αγώνες με έντονο συναγωνισμό, αφού μπήκαμε σε Ολυμπιακό έτος και όλοι οι αθλητές θέλουν να επικυρώσουν τα όρια –χρόνους πρόκρισης, για την συμμετοχή τους στο Τόκιο.

Τα αποτελέσματά τους, με βάση την προετοιμασίας τους, ήταν ικανοποιητικά με τον ΣΤΕΛΙΟ ΖΑΜΠΑΚΑ να κατακτάει στην κατηγορία του 2 χρυσά μετάλλια στα 50μ Ελεύθερο και 50μ Ύπτιο, 3 αργυρά μετάλλια στα 100μ Ελεύθερο, στα 200μ Ελεύθερο και στα 100μ Ύπτιο, ένα χάλκινο μετάλλιο στη γενική κατηγορία και κάνοντας Πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ Ύπτιο.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΝΗΣ κατέλαβε την 4η θέση στα 50μ Ελεύθερο και την 5η θέση στα 50μ Ύπτιο.

Συγχαρητήρια στους αθλητές καθώς και στον προπονητή τους ΧΑΡΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, με επόμενο στόχο την Διεθνή Συνάντηση στην Πτολεμαΐδα τον Μάρτιο.

Ευχαριστούμε τους υπευθύνους του Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας, την κα Καίδου, τους υπευθύνους του Κολυμβητηρίου Κοζάνης και τον κο Ζήση Μάρα, για την παραχώρηση διαδρομής για την προπόνηση των αθλητών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.