Επαγγελματικοί φούρνοι, γκριλιέρες και κοτοπουλιέρες από Varanakis!



Ψάχνετε για εξοπλισμό μαζικής εστίασης; Είτε ανακαινίζετε το κατάστημά σας, είτε το ξεκινάτε από την αρχή, η επαγγελματική κουζίνα είναι το πρώτο μέλημά σας. Ο εξοπλισμός της περιλαμβάνει ανοξείδωτες κατασκευές βαριάς χρήσης μέχρι εξοπλισμό ψησίματος και σκεύη μάγειρα για να γίνονται όλες οι δουλειές γρήγορα και μαζικά. 

Πλήρης εξοπλισμός καταστημάτων

Οι ειδικοί εκπρόσωποι Βαρανάκης θα σας καθοδηγήσουν ανάλογα με το αντικείμενό σας, για το ποιος εξοπλισμός σας ταιριάζει καλύτερα και είναι συνυφασμένος με το budget σας. Μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας όλα τα μηχανήματα εστίασης, στον εκθεσιακό χώρο, ώστε αυτό που θα αγοράσετε να γνωρίζετε τι είναι και ποια η χρήση του. 

Συνεργασία με το ιταλικό εργοστάσιο FIREX

Η FIREX είναι μία εταιρεία που ειδικεύεται με την κατασκευή βιομηχανικών μηχανημάτων και έχει αποκτήσει την καλύτερη φήμη, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις των υπηρεσιών εστίασης. Η εταιρεία Βαρανάκης αντιπροσωπεύει το ιταλικό εργοστάσιο και προσφέρει ποιότητα 100% σε μηχανήματα που θα μείνουν στο κατάστημά σας για πολλά χρόνια. 

Επαγγελματικοί φούρνοι

Επαγγελματικοί φούρνοι ονομάζονται MIND.MAPS ONE και PLUS και είναι οι φούρνοι combi που μετατρέπονται και σε κοτοπουλιέρα!

Εκτός από επαγγελματικό ψήσιμο σε σημαντικά μειωμένο χρόνο, εξασφαλίζουν τέλεια αποτελέσματα ανεξαρτήτως του φορτίου που έχουν μέσα. 

Μονό γκριλ με 2 ανεξάρτητες σχάρες

Ψήστε ταυτόχρονα και στις 2 σχάρες ή μόνο στην επάνω ή μόνο στην κάτω. Οι επαγγελματικές γκριλιέρες OVERGRILL σας προσφέρουν υπερδιπλάσια παραγωγή στον μισό χρόνο, τέλειο ψήσιμο και συρτάρι νερού για να μην αφυδατώνεται το προϊόν. 

Μπείτε στο varanakis.com για να βρείτε τόσο τον online κατάλογο του επαγγελματικού εξοπλισμού όσο και γενικές πληροφορίες για την εταιρεία Βαρανάκης και τις υπηρεσίες της. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.