Ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης με περιπολικά και άλλα υλικοτεχνικά μέσα – Τι αναφέρει ο βουλευτής της Ν.Δ. Στάθης Κωνσταντινίδης

Τη θερμή ανταπόκριση του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έλαβα σε πρόσφατη επίσκεψή μου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου συζητήσαμε για ζητήματα της αρμοδιότητάς του, που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή μας.

Στον κύριο Υπουργό διαβίβασα την ανάγκη για την άμεση ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης με περιπολικά και άλλα υλικοτεχνικά μέσα, για την καλύτερη και ασφαλέστερη εκτέλεση των καθηκόντων των αστυνομικών, σύμφωνα με τις ανάγκες που κατέγραψα σε προηγηθείσα επίσκεψή μου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Μέσα σε λίγες ημέρες έλαβα την απάντηση ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα διατεθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης συνολικά 14 περιπολικά (6 NISSAN QASHQAI και 8 PEUGEOT), θερμικές κάμερες, αλεξίσφαιρα και φωσφορούχα γιλέκα, αντιβαλλιστικά κράνη, υπολογιστές αυτοκινήτων, φακοί κλπ.

Η ενίσχυση των αστυνομικών κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, αποτέλεσε δέσμευση της νέας κυβέρνησης και τίθεται άμεσα σε εφαρμογή.

Επιπλέον, στη συνάντηση με τον κ. Υπουργό, τον ενημέρωσα και ζήτησα τη συνδρομή του για τα ζητήματα της μετεγκατάστασης του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων στο αναξιοποίητο κτίριο του οικείου Ειρηνοδικείου και για τη σύσταση παραρτήματος Πυροσβεστικής στην πόλη της Σιάτιστας.

Έχω τη βάσιμη προσδοκία ότι σύντομα θα ικανοποιηθούν και τα παραπάνω εύλογα αιτήματα.

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

31 Shares

3 σχόλια στο άρθρο “Ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης με περιπολικά και άλλα υλικοτεχνικά μέσα – Τι αναφέρει ο βουλευτής της Ν.Δ. Στάθης Κωνσταντινίδης

    1. Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης.
      Τη τα θες απ τη στιγμή που δεν υπάρχει όρεξη για δουλειά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.