Βιομηχανικά και εποξειδικά δάπεδα: Γιατί να τα επιλέξετε;



Μία εποξειδική επίστρωση στο πάτωμα μπορεί να το προστατέψει και να του προσφέρει όλα όσα χρειάζεται για να προσαρμοστεί πλήρως σε έναν επαγγελματικό χώρο. Η επιλογή του βιομηχανικού δαπέδου μπορεί να εξασφαλίσει εξαιρετική αντοχή από διάβρωση και χημικές ουσίες στο εργοστάσιο, το νοσοκομείο, την αποθήκη, το γκαράζ, την κουζίνα, το οινοποιείο.

Γιατί τα εποξειδικά δάπεδα είναι η καλύτερή σας επιλογή;

Μηδενική απορροφητικότητα

Το γεγονός ότι το βιομηχανικό δάπεδο δεν είναι απορροφητικό, σημαίνει ότι δεν αφήνει λεκέδες, ό,τι κι αν έχει πέσει πάνω τους. Σε άλλη περίπτωση θα άφηναν ανεξίτηλους λεκέδες. Με αυτόν τον τρόπο καθαρίζονται πολύ εύκολα. 

Υψηλή αντοχή σε χημικά

Κάθε ανόργανο και οργανικό οξύ, αλκάλιο και άλλες ουσίες δεν μπορούν να επηρεάσουν το δάπεδό σας. Γι’ αυτό και τα εποξειδικά δάπεδα είναι τέλεια επιλογή αν οι ουσίες που χρησιμοποιείτε είναι τέτοιου είδους.

Όσον αφορά την αντοχή τους, είναι πολύ ανθεκτικά και στις μηχανικές καταπονήσεις, στην τριβή αλλά και στην υποστήριξη μεγάλου βάρους, μέχρι πολλούς τόνους.

Δεν επηρεάζονται από ακραίες θερμοκρασίες

Οι ακραίες θερμοκρασίες μπορεί να βλάψουν κάθε πάτωμα, όμως το εποξειδικό μένει ανεπηρέαστο από οποιαδήποτε ακραία διακύμανση της θερμοκρασίας. 

Αλληλένδετο με αυτό είναι ότι τα δάπεδα δεν έχουν αρμούς! Αυτό σημαίνει ότι είναι μονολιθικά και δεν συγκρατούν υγρασίες και φθορές. 

Είναι μοντέρνα

Μπορούν να τοποθετηθούν στον χώρο σας σε πολλά χρώματα, προσφέροντας κομψές επιλογές σε κάθε χώρο. 

Πρόσφυση!

Τα εποξειδικά δάπεδα και οι εποξειδικές βαφές, παρέχουν ισχυρή πρόσφυση σε ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων υλικών όπως είναι το γυαλί.

Από πού να τα προμηθευτείτε και να ζητήσετε προσφορά και για τον δικό σας χώρο; Βρείτε τώρα τα καλύτερα βιομηχανικά και εποξειδικά δάπεδα από την Diastrosi Hellas!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.