Οι καθιερωμένες κοπές βασιλόπιτας και οι ετήσιοι χοροί συλλόγων και φορέων της Π.Ε. Κοζάνης – Δείτε αναλυτικά



Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ), διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση της μελέτης Ομάδας Εργασίας του Παραρτήματος με θέμα:

«Μελέτη για την ομαλή κοινωνικό – οικονομική μετάβαση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη μεταλιγνιτική περίοδο».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ. και του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιστορικού Λαογραφικού & Φυσικής Ιστορίας Μουσείου Κοζάνης.


Σας προσκαλούμε στην κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. Κυριακή, 26 Ιανουαρίου στις 6.30 το απόγευμα, στο αναψυκτήριο “Άλσος” (πάρκο Αγίου Δημητρίου).


Την Κυριακή 26/01/2020 το μεσημέρι στη 1 θα κόψει την βασιλόπιτα ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Κοζάνης στην οικογενειακή ταβέρνα ”ΚΛΙΟΥΓΚΙ”.

Σε περιμένουμε.


Κοπή πίτας του ΤΕΕ /Τμ. Δυτικής Μακεδονίας  στην Κοζάνη:


Το Περιοδικό Παρέμβαση, το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής και το Συνεταιριστικό Βιβλιοπωλείο, διοργανώνουν την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, ώρα 7 μ.μ., στο καφέ Bo, εκδήλωση για το νέο έτος, στο πλαίσιο της οποίας, όσοι το επιθυμούν, μπορούν να διαβάσουν ποιήματα ή κείμενα της επιλογής τους. Παράλληλα, η Παρέμβαση θα κόψει την Βασιλόπιτα του 2020. Στο μουσικό μέρος της βραδιάς θα είναι ο Δημήτρης Γαύρος.

Όσοι επιθυμούν να διαβάσουν (ποιήματα ή πεζά άλλων ή δικά τους), παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail:

paremvasiculture@yahoo.com μέχρι τις 23 Ιανουαρίου, αναφέροντας και τα κείμενα που θα διαβάσουν (μέχρι 200 λέξεις).

Είσοδος ελεύθερη.


Με μεγάλη χαρά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοζάνης “ΟΙ ΜΑΚΕΔΝΟΙ” σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δεξιώσεων “Event Plaza”.

Μαζί μας θα είναι η παραδοσιακή ορχήστρα “Κοζανίτικο Τακίμι”, ο Παναγιώτης Τουρνάς στο τραγούδι και την ποντιακή λύρα και οι Καλύμνιοι μουσικοί Άγγελος και Μικές Κυράννης, σε νησιώτικους και κρητικούς ρυθμούς.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
(Τηλ. κρατήσεων 6945 903 747)


Το Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Α.Ε. Δυτικής Μακεδονίας καλεί τα μέλη και τους φίλους του, στην κοπή πίτας – συνεστίαση που θα γίνει την Κυριακή 26/01/2020 και ώρα 13:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων GARDEN HALL στο Κρόκο Κοζάνης (ψάρια)

Η τιμή για κάθε άτομο είναι 10 ευρώ με πλήρες μενού (φαγητό – σαλάτα – κρασί – φρούτο – γλυκό )

Θα ακολουθήσει γλέντι με την ορχήστρα ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΗ ΦΑΝΦΑΡΑ.

Οι προσκλήσεις θα διανέμονται από τα γραφεία του Σωματείου Αρχελάου 25.


«Η Τέχνη είναι το υψηλότερο μέσο που βοηθά τους ανθρώπους να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον. Τίποτε δεν μας ενώνει καλύτερα από μια κοινή καλλιτεχνική συγκίνηση.»Γιωργος Σεφερης.

Συναντηση λοιπον , ολων των μελων κ φιλων του συλλογου Εικαστικων Κοζανης .Σας καλουμε να κοψουμε την πιτα του συλλογου ,με καφε κ κουβεντουλα στο RESTO BAR , την Κυριακη 26 Γεναρη 2020 ,στις 7 μμ Σας περιμενουμε

με εκτιμηση

το Δ.Σ του συλλογου


Το Δ.Σ. του ‘’Α.Σ. Αριστέας Φιλώτα – Αμυνταίου’’, σας προσκαλεί στην καθιερωμένη ετήσια τελετή Αγιασμού και κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 10:30 π.μ. στο Δ.Α.Κ. Αμυνταίου.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.


Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης, καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην ετήσια συνεστίαση που διοργανώνει την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 21:00 στην οικογενειακή ταβέρνα “ο Ζήνος”.

Στην εκδήλωση θα κοπεί η βασιλόπιτα του Συλλόγου ενώ την βραδιά θα πλαισιώνει το μουσικό σχήμα με τους αξιόλογους και γνωστούς στο κοινό της πόλης μας, Νίκο Σακαρίδη στο κλαρίνο, Γιώργο Στάμο στο βιολί, Ζήση Φτάκα στo λαούτο, Στέλιο Μπούκο στο ντέφι και Γιώργο Κρικέλη στο τραγούδι.

Η είσοδος είναι 15€ και περιλαμβάνει φαγητό και δωρεάν κρασί, ενώ για τους μαθητές και τους φοιτητές η είσοδος είναι στα 10€.

Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να απευθυνθείτε στoν Πρόεδρο του Συλλόγου, κο Μαγκάκη Λεωνίδα στο τηλ. 6947568606 και στον Ταμία του Συλλόγου, κο Ρέντζιο Φώτιο στο τηλ. 6976111334.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Λεωνίδας Μαγκάκης


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Κοζάνης, σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθεί στο Οικογενειακό Κέντρο “Event Plaza”, στα Πετρανά Κοζάνης, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 21:00.

Το γλέντι μας θα πλαισιώσει το Κοζανίτικο Τακίμι και ποντιακή λύρα και νταούλι.

Γενική τιμή εισόδου 15€
Τηλέφωνο κρατήσεων : 6945 903 747


Ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρόκου “Ιωακείμ Λιούλιας”


Συνεστίαση και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στο οικογενειακό κέντρο Bora Bora στην Κοζάνη, στις 21.00.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν ο Χρήστος Σπρίντζης και η Καλλιόπη Βέττα.


Η Νομαρχιακή Επιτροπή και οι Τοπικές Οργανώσεις του Κινήματος Αλλαγής Π.Ε. Κοζάνης είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουν τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος ότι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιηθεί παρουσία του γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μόλις καθοριστεί το πρόγραμμα της επίσκεψης του Γραμματέα.

Ν.Ε. Κοζάνης


Ο Σύλλογος Μεταξιωτών Κοζάνης σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό που διοργανώνει το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων “ΥΓΡΟΓΕΙΟΣ” στη Ροδιανή Κοζάνης.


ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ “Ο ΑΧΙΛΛΕΥΣ”
ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΘΑΙΟ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ:
ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ (ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ)
ΡΗΓΑ ΜΠΟΓΔΑΝΗ (ΠΛΗΚΤΡΑ)
ΟΛΓΑ ΚΟΣΜΙΔΟΥ (ΤΡΑΓΟΥΔΙ)
ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟΥΝΗ (ΚΛΑΡΙΝΟ)
ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ (ΝΤΡΑΜΣ)

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ (1ο χιλ.Πτολ/δας-Περδίκκα)
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ 20€ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΟΤΟ)
ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ


Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Τροβαδούρων Πτολεμαΐδας:


Ο Σύλλογος Βοϊωτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή» σας προσκαλεί στον Ετήσιο Χορό του Συλλόγου, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 13:00 (μεσημέρι), στο ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» (4Ο χλμ Κοζάνης Λάρισας).

Θα διασκεδάσουμε με την παραδοσιακή ορχήστρα της Οικογένειας Τάκη Μπέτζιου από το Τσοτύλι Βοΐου. Κλαρίνα: Τάκης Μπέτζιος, Βαγγέλης Τάκη Μπέτζιος.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και Ποντιακή Λύρα

Τιμή Εισόδου: 15 €
με πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό

Τηλέφωνα κρατήσεων: 697 407 9149
697 997 8194

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

το Δ. Σ.
του Συλλόγου


Ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης.

Περισσότερες πληροφορίες στην παρακάτω αφίσα:


Προς
Τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων του Νομού Κοζάνης

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τον ετήσιο Αποκριάτικο Χορό του Συνδέσμου μας, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 8 : 30 το βράδυ, που θα γίνει στην αίθουσα δεξιώσεων του οικογενειακού κέντρου GARDEN Hall, στον Κρόκο Κοζάνης.

Τιμή Εισόδου 13,00 €, στην οποία περιλαμβάνονται όλα : (Πλήρες με ποικιλία μενού, ποτό της επιλογής σας, αναψυκτικά, φρούτο, γλυκό και με την παραδοσιακή ορχήστρα του κυρίου Άγγελου Τσακνάκη).
Τηλέφωνα κρατήσεων: 2461035527, 6978222839, 6938631591.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.