Επίσκεψη κλιμακίου της “Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Μακεδονία” στην Σιάτιστα



Στη Σιάτιστα παρευρέθηκε προ ολίγων ημερών ο επικεφαλής της “Ελληνικής Αυγής για την δυτική Μακεδονία” και περιφερειακός σύμβουλος της Π.Δ.Μ. Συναγωνιστής Χρήστος Σαββουλίδης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης και της Τ.Ο. Κοζάνης της Χρυσής Αυγής.

Ο Συναγωνιστής Σαββουλίδης συναντήθηκε με εκπροσώπους κτηνοτρόφων της ευρύτερης περιοχής προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα αιτήματά τους. Παρόντες ήταν και εκτροφείς γουνοφόρων ζώων αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες που ασχολούνται με το εμπόριο της γούνας. Όλοι τους αναφέρθηκαν στα σημαντικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν και αποτελούν τροχοπέδη στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Ζήτησαν την συμπαράσταση των αρμοδίων φορέων και των περιφερειακών αρχών με συγκεκριμένες ενέργειες ώστε να μπορέσει να τονωθεί η τοπική οικονομία η οποία σε μεγάλο βαθμό στηρίζεται στην επεξεργασία και διάθεση της γούνας. Ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής αφού ενημερώθηκε από τους παριστάμενους, δεσμεύτηκε να προωθήσει τα αιτήματά τους στο περιφερειακό συμβούλιο και να συνδράμει με κάθε τρόπο τον κοινό αγώνα όλων για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Κατά την παραμονή τους στην Σιάτιστα οι συναγωνιστές της Ελληνικής Αυγής ήρθαν επίσης σε επαφή και με καταστηματάρχες και εμπόρους της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα προέβησαν και σε ενημερωτική δράση διανέμοντας ενημερωτικό υλικό σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν ιδιαίτερα θερμή, βλέποντας τους Έλληνες Εθνικιστές να βρίσκονται στο πλευρό τους ανά πάσα στιγμή και όχι μόνο στις παραμονές των εκλογών. Το γεγονός αυτό έχει ήδη επισημανθεί και σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, στα οποία έχει τονιστεί ιδιαίτερα το γεγονός της δυναμικής παρουσίας της περιφερειακής παράταξης της Χρυσής Αυγής τόσο εντός του περιφερειακού συμβουλίου της Π.Δ.Μ με συχνές και καίριες παρεμβάσεις, όσο και στην συνεχή δράση κλιμακίων της Ελληνικής Αυγής σε Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά και Φλώρινα.

Από το Γραφείο Τύπου

9 σχόλια στο άρθρο “Επίσκεψη κλιμακίου της “Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Μακεδονία” στην Σιάτιστα

  1. ποια είναι η αληθινή ταυτότητα της Χρυσής Αυγής

    1ον δεν πιστεύει στη διδασκαλία του Χριστού και των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας,

    2ον έχει άμεση σχέση με το σατανισμό και αποκρυφισμό,

    3ον αντιμάχεται το ευαγγελικό μήνυμα της ελευθερίας του ατόμου, της αρνήσεως της βίας και της εξουσίας, της καταλλαγής και της συγχωρητικότητας.

    4ον Η στρατιωτική οργάνωσή της, η θεοποίηση της βίας και της δύναμης με επίκεντρο τη σωματική δύναμη κατά το αρχαιοελληνικό πρότυπο δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία, ότι πρόκειται για κόμμα φασιστικό όμοιο με τα γνωστά φασιστικά ευρωπαϊκά κόμματα του μεσοπολέμου.

    http://www.egolpion.com

    1. To 1 και το 2 είναι μάλλον αλήθεια για τον γενικό γραμματέα και για πολλούς στην κορυφή της πυραμίδος, αλλά νομίζω πως είναι σε ίδιο ποσοστό πάνω-κάτω με τα άλλα κόμματα. Αντίχριστοι είναι στην κορυφή της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, του ΚΚΕ, της ανθελληνικής λύσης του θεομπαίχτη βελόπουλου και του ναρκισσιστή μέρα25. Όταν αυτά επισημαίνεται μόνο για ένα κόμμα αλλά όχι για τα άλλα, δείχνει αφέλεια ή δόλο.

      Τα 3 και 4 είναι ξεκάθαρα ψέμματα. Τέτοιες αηδίες ισχυριζόταν και ο αιμοσταγής συκοφάντης @@@@@@@@@@, και ψόφησε μόνος, μακράν του ποιμνίου του.

      1. Για την πρώτη παράγραφο: αφού η ανάρτηση αφορά στο κόμμα της Χρυσής Αυγής.
        Για τη 2η παράγραφο : Λόγια Σκοτισμένου Χρυσαυγίτη: Απίστευτος αμοραλισμός, απύθμενο θράσος , ανύπαρκτη Ηθική. Ψυχή επαναστατημένη εναντίον του Θεού.
        Μια παράλογη διάθεση και ενέργεια, μέσω της οποίας ο υβριστής νομίζει ότι μπορεί να πλήξει, ή να απαξιώσει τον μακαριστό Σισανίου και Σιατίστης ΠΑΥΛΟ ,το εγκαλλώπισμα του άμβωνα.
        Ευχή δική μου : Πλήρωσον το πρόσωπον αυτού ατιμίας, και ζητήσει το όνομά σου, Κύριε.
        Υ.Γ. Παρακαλώ το σοβαρό ιστολόγιο KOZANILIFE να μη αναρτά ύβρεις σε νεκρούς.

        1. Τα κοάσματα βατράχων του… εγκαλλωπίσματος, τα έχει ανασκευάσει όλα ο μακαριστός Νικόλαος Σωτηρόπουλος: http://aktines.blogspot.com/2013/09/m.html , άνθρωπος όντως Πνευματέμφορος. ΜΗΝ το διαβάσεις αν αγαπάς τον δυστυχή τεθνεώτα περισσότερο από τον Χριστό και δεν έχεις ταπείνωση, δεν θα καταλάβεις τίποτε.

          1. το μακαριστό Νικόλαο Σωτηρόπουλο τον γνωρίζω καλύτερα από σένα. Προφανώς και τον επικαλείσαι γιατί θα του ξέφυγε καμιά κουβέντα υπέρ του πολιτικού εκτρώματος. Δεν ήταν αλάθητος.

  2. Η ίδια η Χρυσή Αυγή ομολογεί στην ιστοσελίδα της στις 22/4/13: «ναι κάποιοι νέοι της Χρυσής Αυγής εόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο, μια ημέρα ιερή της Παράδοσης του Ελληνισμού για χιλιάδες χρόνια» Ο κ. Μιχαλολιάκος προλογίζοντας το βιβλίο του Οδυσ. Πατεράκη, εκδόσεις Ελεύθερη Σκέψις 1982: “Το αστραφτερό σκοτάδι του εωσφόρου, εθνική των Ελλήνων θρησκεία” αναφέρει:

    «Εκείνο όμως προσωπικώς το οποίο περισσότερο τιμώ εις το αστραφτερό σκοτάδι του εωσφόρου είναι η πνευματική τόλμη και η ιδεολογική συνέπεια. Η πνευματική τόλμη ενός ανθρώπου να μην υπολογίζει το σκοταδισμό είκοσι αιώνων και να τολμά αναφοράς εις τους παλαιούς απωλεσθέντας παραδείσους, οι οποίοι συγχρόνως είναι και οι μελλοντικοί κόσμοι των ονείρων μας, τα οποία με τη βούλησή μας (sic!) θα γίνουν πραγματικότης ». Στη συνέχεια αναφέρει τον αποκρυφιστή και σατανιστή Ιρλανδό ποιητή W.B. Yeats και μάλιστα παραπέμπει στο ποίημά του “Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ”.

  3. Στην εφημερίδα ‘Ελεύθερη Ώρα’ της 28-12-2012 στη σελίδα 12, φιλοξενείται άρθρο του κ. Ιωάννου Χαραλαμποπούλου εκδότου του Ελληνοκεντρικού περιοδικού ‘Απολλώνειο Φως’, με τίτλο «Η Γέννηση του Ηλίου-Χριστού, ιχνηλατημένη σε μια πανάρχαια παράδοση…».

    Το πιθανότερο κίνητρο των ψηφοφόρων της Χ.Α. είναι να εκδικηθούν την υποκρισία.
    Τη Χ.Α. τη γέννησε ο χυδαϊσμός των πολιτικών αμοραλιστών, η δημαγωγία του «όλα επιτρέπονται», ο μηδενισμός, η αρνησιπατρία, των «εκσυγχρονιστών» διανοουμένων, η «Αριστερά» του καριερισμού και της «Προόδου». Όταν η Παπαρήγα βεβαίωνε τους κομματικούς αρχηγούς σε προεκλογικό «ντιμπέιτ» πως «όσους νόμους και αν ψηφίσετε στη Βουλή, εμείς θα τους καταργήσουμε στο πεζοδρόμιο» άνοιγε διάπλατα την πόρτα στο φασισμό της Χ.Α.

    Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την «Χρυσή Αυγή» είναι η χιτλερική ιδεολογία και η έμπρακτη βαναυσότητα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.