Δράση των μελών του Προσκοπικού Δικτύου Κοζάνης για τους πληγέντες των πυρκαγιών της Αυστραλίας



Αν ήθελες να βοηθήσεις τους πληγέντες των πυρκαγιών της Αυστραλίας και δεν ήξερες πως, τώρα υπάρχει άμεσος και εύκολος τρόπος!

Τα μέλη του Προσκοπικού Δικτύου Κοζάνης (νέοι/ες 18-26+ ετών) στηρίζουμε την προσπάθεια των προσκόπων της Αυστραλίας για την ανάκαμψη και ανασυγκρότησης των τοπικών κοινωνιών από τις πυρκαγιές.

Για το λόγο αυτό απευθυνόμαστε σε οποιονδήποτε δημότη ενδιαφέρεται, ώστε να κάνουμε μια ομαδική παραγγελία του σήματος που δημιούργησαν, τα έσοδα του οποίου θα πάνε 100% για καλό σκοπό!

Το σήμα κοστίζει 5€ (με τα μεταφορικά μέχρι Κοζάνη), και μπορείτε να το βάλετε στην προσκοπική σας στολή, ή αν δεν είστε πρόσκοποι στη σάκα σας ή οπουδήποτε αλλού!

Για πληροφορίες / παραγγελίες μπορείτε να καλέσετε στο 6989142363, κ. Στέλιος Χλιαράς, ή με ένα μνμ στη σελίδα μας στο facebook Προσκοπικό Δίκτυο Κοζάνης, μέχρι τη Δευτέρα 20/1/2020, όπου θα συγκεντρώσουμε τα χρήματα στο Κοβεντάρειο κτίριο!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.