Κρεβατοκάμαρα και τραπεζαρία: Δύο πολύ σημαντικά έπιπλα για το σπίτι!

Οι κρεβατοκάμαρες και οι τραπεζαρίες είναι από τα πιο δημοφιλή έπιπλα που θα τοποθετηθούν στο σπίτι σας και θα σας προσφέρουν άνεση, design και μεγάλες ανέσεις, ανάλογα με τις ανάγκες, με το πόσα άτομα μένουν στο σπίτι, με τους πόσους επισκέπτες δέχεστε και σε τι συχνότητα και πολλά άλλα που καθορίζουν συνήθως την επιλογή επίπλων. 

Κρεβατοκάμαρα

Οι κρεβατοκάμαρες σε ένα σπίτι συνήθως είναι πάνω από δύο και η επίπλωσή τους περιλαμβάνει πρωταρχικά το κρεβάτι και επιπλέον διάφορα αξεσουάρ και μικροέπιπλα. 

Διπλό κρεβάτι

Το διπλό κρεβάτι, με καπιτονέ προσκέφαλο είναι από τα πιο μοντέρνα και παράλληλα διαχρονικά σχέδια που μπορούν να ταιριάξουν με οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης κι αν επιλέξετε. Η κρεβατοκάμαρα που βλέπετε στην φωτογραφία, αποτελείται από πολύ ιδιαίτερη ταπετσαρία και δρύινα κομοδίνα. Μπορεί να κατασκευαστεί στις δικές σας επιθυμητές διαστάσεις. 

Οι μαξιλάρες στο κεφαλάρι, με δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου είναι μία επιπλέον προσθήκη που αποτελεί ένα πολύ όμορφο στοιχείο για την κρεβατοκάμαρά σας. Επιλέξτε μία πιο ζωντανή απόχρωση από τις συνηθισμένες και προσφέρετε μία θετική ατμόσφαιρα στον προσωπικό σας χώρο. Η κρεβατοκάμαρα, μπορεί να παραχθεί στις διαστάσεις της επιλογής σας. 

Τραπεζαρίες στην ζεστασιά του ξύλου

Η τραπεχαρία Ivy σε βακελίτη και μέταλλο, είναι μία πολύ προσεγμένη πρόταση που θα κάνει το καθιστικό σας φιλόξενο και άνετο. Μπορείτε να επιλέξετε καρέκλες της επιλογής σας, ανάλογα με τις αποχρώσεις του χώρου σας.

Κομψή λύση για έναν χώρο πιο μικρό ή για ένα σαλόνι που δεν δίνει έμφαση στην τραπεζαρία όσο στο καθιστικό. Η τραπεζαρία Scarlet αποτελείται από φυσικό ξύλο! Ρωτήστε περισσότερα για όλα τα έπιπλα σπιτιού που θέλετε να αλλάξετε, εδώ βρίσκονται οι καλύτερες κρεβατοκάμαρες & τραπεζαρίες στο νομό Θεσσαλονίκης από την εταιρεία Έπιπλο Καϊμασίδης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.