Λάζαρος Μαλούτας: «Δεν κινδυνεύει σε τίποτε η οργάνωση της φετινής Αποκριάς»

Δήλωση του Δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα: «Η Κοζανίτικη Αποκριά αποτελεί ένα από τα κορυφαία γεγονότα, όχι μόνο για τους ανθρώπους των φανών αλλά για ολόκληρη την περιοχή, και ιδιαίτερα για τη Δημοτική Αρχή.

Ως εκ τούτου αντιλαμβανόμαστε τη δημόσια παρέμβαση όσων εκφράζουν την «αγωνία» τους, όμως θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε, ότι σε τίποτε δεν κινδυνεύει η οργάνωση της φετινής Αποκριάς.

Η παραίτηση του προέδρου του ΟΑΠΝ-ζήτημα που κλείνει άμεσα- σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί τροχοπέδη στη λειτουργία του Οργανισμού, καθώς ο ΟΑΠΝ διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο υφίσταται, συγκαλείται και παίρνει αποφάσεις υπό τον Αντιπρόεδρο και την εποπτεία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, ο ρόλος της οποίας, με βάση της αρμοδιότητες που τις έχουν ανατεθεί, είναι ισχυρός και εκφράζει σε πολιτικό επίπεδο τη Δημοτική Αρχή και εμένα ως Δήμαρχο.».

15 Shares

3 σχόλια στο άρθρο “Λάζαρος Μαλούτας: «Δεν κινδυνεύει σε τίποτε η οργάνωση της φετινής Αποκριάς»

  1. Ο δήμαρχος τον αυξήσεων και τον φόρον τα σπασμένα από τα ανείσπρακτα ενοίκια από τους ημετέρους του θα τα πληρώσουμε εμείς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.