Ιατρικό Marketing: Προβάλετε τα ανταγωνιστικά σας πλεονεκτήματα & προσεγγίστε νέους ασθενείς!



Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι ένα ποσοστό που αγγίζει το 69% κάνει χρήση του διαδικτύου για να αναζητήσει πληροφορίες για θέματα υγείας, πριν κλείσει ραντεβού σε ιατρείο, ενώ ένα 41% περίπου θα αναζητήσει και ιατρό μέσω internet!

Το ιατρικό marketing, καθοδηγούμενο από μία εξειδικευμένη διαφημιστική εταιρεία, αποτελεί πλέον μία από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές για τον γιατρό κάθε ειδικότητας που θέλει να ξεχωρίσει σε αυτόν τον πολύ ανταγωνιστικό κλάδο, αυξάνοντας ολοένα και περισσότερο την πελατεία του.

Τι ψάχνει στις μέρες μας ο ασθενής 

Οι ασθενείς, πριν επισκεφθούν για πρώτη φορά έναν γιατρό, αναζητούν πληροφορίες για εκείνον, θέλουν να διαβάσουν το βιογραφικό του, να δουν το πρόσωπό του, να πλοηγηθούν στις υπηρεσίες και θεραπείες που προσφέρει, να διαβάσουν κριτικές και φυσικά να αποκτήσουν πρόσβαση στα social media του ιατρείου.

Η Digita4U είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Google (Google Partner) και μετράει πάνω από 100 γιατρούς στο ιστορικό της! 

Μερικές από τις basic υπηρεσίες, είναι:

  • Δημιουργία μιας απλής εταιρικής (ιατρικής) ταυτότητας
  • Κατασκευή μιας δυναμικής ιατρικής ιστοσελίδας (mobile friendly & responsive)
  • Προώθηση της ιατρικής ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης
  • Δημιουργία διαφημίσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 
  • Συγγραφική seo-friendly ιατρικού περιεχομένου & μετάφραση ιατρικών κειμένων

Ποιο είναι το κόστος κατασκευής ιατρικής ιστοσελίδας;

Αντιμετωπίζουμε κάθε ιατρό εξατομικευμένα! Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική και η πολιτική χρέωσης. Προσφέρουμε, ύστερα από συζήτηση μαζί σας προνομιακά πακέτα προσφορών.

Σας ακούμε με προσοχή, σας προτείνουμε τι σας συμφέρει καλύτερα και σας εκπαιδεύουμε ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες της ιστοσελίδας σας.

Πώς θα έχει η ιστοσελίδα υψηλή κατάταξη στις αναζητήσεις της Google;

Η μεγαλύτερη αξία για την ιστοσελίδα σας έγκειται στο να είναι προσβάσιμη άμεσα στα μάτια των εν δυνάμει πελατών σας. Αυτό θα γίνει πραγματικότητα με το να βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της Google! Τα εξειδικευμένα τμήματα Marketing και SEO αναλαμβάνουν όλες εκείνες τις προωθητικές ενέργειες που είναι απαραίτητο να γίνουν, με βάση τις ανάγκες σας, την τοποθεσία/ίες του ιατρείου και τις υπηρεσίες σας.

Πώς τα Social Media αποτελούν ένα ισχυρό μέσο σύνδεσης με τους ασθενείς σας;

Η δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει αντίκτυπο και στις διαφημίσεις. Μέσω των social media αναλαμβάνουμε να προσελκύσουμε το κοινό που σας ενδιαφέρει. Επιλέγετε ανάμεσα σε Facebook, Instagram, YouTube, Twitter ή LinkedIn.

Πόσο σημαντικό είναι το Video για την ιατρική ιστοσελίδα;

Μέσω των video δημιουργείται η αίσθηση της ασφάλειας και αποκτάται εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του ιατρού, πριν ακόμα τον επισκεφθεί ο ασθενής. 

Είναι λοιπόν απαραίτητη η προσθήκη video υψηλών προδιαγραφών στην ιατρική ιστοσελίδα. Έχει βρεθεί μέσα από έρευνες ότι το 50% θα συνεχίσει την παρακολούθηση των ιατρικών video που τους ενδιαφέρουν σε Facebook & YouTube.

Γιατί να επιλέξετε Digital4u για ιατρικό marketing;

 Ως εταιρεία Internet Marketing, έχουμε ειδική ομάδα που ασχολείται αποκλειστικά με το ιατρικό marketing. Οι έμπειροι συνεργάτες του κάθε τμήματος ασχολούνται με το project ομαδικά, σχεδιάζοντας όλο το στρατηγικό πλάνο. Στην Αθήνα και κατ’ επέκταση σε όλη την Ελλάδα, μας εμπιστεύεται ένα σημαντικό ποσοστό του ιατρικού κλάδου, μεταξύ των οποίων κορυφαίοι πλαστικοί χειρουργοί, ορθοπεδικοί, γενικοί χειρουργοί, οφθαλμίατροι, γυναικολόγοι, μαιευτήρες, μαστολόγοι, γαστρεντερολόγοι και διαγνωστικά ιατρικά κέντρα ή κλινικές.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα έρθει στον χώρο σας για να συζητήσετε τις ανάγκες σας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.