40χρονος ακτιβιστής ο άντρας που άφησε ένα γδαρμένο κουνέλι σε παγκάκι της πλατείας Κοζάνης – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος



– “Το έκανα ενάντια στη θανάτωση των ζώων”
– Προσήχθη ο 40χρονος ακτιβιστής

Στην προσαγωγή ενός 40χρονου άντρα προχώρησε η Αστυνομία το μεσημέρι της Τρίτης 14 Ιανουαρίου ο οποίος προέβη σε μια ασυνήθιστη διαμαρτυρία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, o 40χρονος άντρας προκάλεσε την κοινή γνώμη με το αποκρουστικό θέαμα ενός νεκρού ζώου το οποίο είχε τοποθετήσει σε ένα πιάτο, γράφοντας το μήνυμα “Ήθελε να ζήσει”.

Διερχόμενοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, όπου στο σημείο έσπευσε άμεσα η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ και προχώρησε στην προσαγωγή του 40χρονου.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ήταν μία ακτιβιστική διαμαρτυρία κατά της θανάτωσης των ζώων, την οποία εμπνεύστηκε από την καμπάνια κατά των αμβλώσεων.

Πραγματοποιήθηκε η ταυτοποίηση στοιχείων του 40χρονου άντρα από τις Αρχές, ενώ λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, αφού διαπιστώθηκε ότι το ζώο δεν θανατώθηκε από τον ίδιο, όπου θα μπορούσε να αποτελεί αδίκημα, αλλά αγοράστηκε από κρεοπωλείο για τον σκοπό αυτό.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

26 σχόλια στο άρθρο “40χρονος ακτιβιστής ο άντρας που άφησε ένα γδαρμένο κουνέλι σε παγκάκι της πλατείας Κοζάνης – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος

  1. Δηλαδή όποιος βγαίνει με κρέας απο το κρεοπωλείο θα συλλαμβάνεται;;;; Μπράβο του για την κίνηση.

  2. “Δηλαδή όποιος βγαίνει με κρέας απο το κρεοπωλείο θα συλλαμβάνεται;;;; Μπράβο του για την κίνηση.”

    Τρικυμία εν κρανίω

  3. Όταν τα Μαγειρεύουμε και τα τρώμε δεν μας πειράζουν επειδή ήταν στο παγκάκι όμως μας πείραξε Τι να πω έλεος! Δεν το θεωρώ κάτι τόσο τραγικό

  4. ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΤΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙΑ; ΚΡΕΑΣ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ;

    1. Δεν είμαστε σκύλοι, δεν είμαστε λιοντάρια. Για το λιοντάρι είναι θέμα επιβίωσης. Για σένα όχι.

      1. Όταν έχεις λύσει όλα σου τα προβλήματα και έχεις και άποψη για το αν θα τρώει κρέας ο κοσμακης. Η ανθρωπότητα τρώει κρέας ανέκαθεν αλλά στον 21ο αιώνα αποφασίσαμε ότι δεν είναι σωστό. Μάλιστα………

        1. Ναι φυσικα θα εχει και άποψη εσυ γιατι εχεις ? οι περισσοτεροι τρωνρ κρεας αλλα υπαρχουν και οι χορτοφάγοι ο ανθρωπος δεν το εκανε για κακο και ΟΛΟΙ εχουν αποψη και θα εχουν και διαφορετικο τροπο σκεψης

        2. Δεν φταίει αυτός που δεν αποφάσισαν άλλοι πιο μπροστά…
          Ούτε έχει λύσει όλα τα προσωπικά του προβλήματα ή του είδους του… Συμβαίνει να μπορεί να αντιλαμβάνεται και άλλα πράγματα πέρα από το τομάρι του.

      2. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΖΩΑΚΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΡΕΑΣ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙΑ ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

      3. Το θέμα κύριε είναι τί τρώμε εμείς και όχι τα σαρκοφάγα ζωάκια μας !! Η φύση είναι σκληρή !! Εκτός και αν θεωρείτε πως είστε λιοντάρι… Ορμηξτε τότε χωρίς όπλα να κατασπαραξετε το φαγητό σας !! Καλή όρεξη

  5. «αποκρουστικό θέαμα»

    Ήταν το μόνο αποκρουστικό θέαμα για τον κόσμο της Κοζάνης; Κρεοπωλεία δεν έχει αυτή η πόλη;

  6. ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ.

  7. Να τον εξετάσει ψυχίατρος μήπως χρήζει αμέσου εγκλεισμού σε νευρολογική κλινική. Μπορεί να είναι επικίνδυνος και για τον εαυτό του και για τους άλλους με αυτά που κάνει ο… ακτιβιστής. Ομοίως και όποιον υποστηρίζει ότι είναι έγκλημα η θανάτωση κονίκλων ή άλλων ζώων. Δεν είναι στα καλά τους μερικοί – μερικοί χορτοφάγοι. Γυαλίζει το μάτι τους, κι αν αρχίσουν να νομίζουν ότι έχουν δίκαιο, μπορεί να καταφύγουν στην κατά το σαλεμένο τους μυαλό αυτοδικία. Έτσι ξεκίνησαν και οι δαιμονισμένοι οπαδοί του άφραγκου απατεώνα δωδεκΑΘΕΟΥ αρτέμη ψώρρα, και μετά ο σατανιασμένος μπαλαντίνας έσφαξε την θώμη κουμπούρη.

    1. Επικίνδυνοι είναι όσοι δεν καταλαβαίνουν ότι είναι πλασμένοι με ευγένεια πάνω στη γη σαν νοήμονα όντα, κι όχι σαν αιμοβόρα θηρία που χρειάζεται να αιματοκυλήσουν τον πλανήτη για να επιβιώσουν.

    2. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΛΣΤΟΪ. ΕΙΠΕ . ( Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΑΡΚΑ ΖΩΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΦΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΓΗ. ΑΝ ΦΑΕΙ ΣΑΡΚΑ ΖΩΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΥΣΗ. ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ . ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ.) ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.

      1. Και η ειρωνεία είναι πως το κρέας έχει τη γεύση της σήψης και του χώματος. Τα μπαχαρικά/καρυκεύματα/μυρωδικά το νοστιμίζουν και αυτά μπορούν να μπουν και σ’ ένα ταψί με μανιτάρια ή σόγια.

  8. απο ποτε εχουμε και τετοιους στην πολη μας?
    ακτιβιστής?
    αλλη δουλεια δεν εχει να κανει?
    κουκουρουκου ανθρωποι που θελουν να δωσουν νοημα στην ζωη τους….

  9. Δε σκεφτήκατε ποτέ πως η ευαισθητοποίηση και αφύπνιση των συμπολιτών σε θέματα που άπτονται όχι μόνο της ηθικής αλλά και της υγείας τους (βλέπε κορονοϊός) ίσως να είναι “δουλειά”; Δε σκεφτήκατε ποτέ πώς κάποιοι άνθρωποι ίσως να έχουν βρει νόημα στη ζωή τους και να θέλουν να το μοιραστούν; Ή μήπως μπροστά στο γύρο, τους κεφτέδες, τα σουβλάκια και τα σνίτσελ, αντί να μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε, μπορούμε πολύ απλά και αβασάνιστα να βαφτίσουμε οποιονδήποτε “κουκουρουκου”;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.