Επίσκεψη συνεργασίας του Βουλευτή Ν. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στην ΑΝΚΟ

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 επισκέφθηκα την ΑΝΚΟ και είχα εκτενή συνεργασία με τα διευθυντικά στελέχη της κ.κ.Μανόλη Πατσιλιά, Γιάννη Γκίνη και Αναστάσιο Σιδηρόπουλο, προκειμένου να ενημερωθώ για την τρέχουσα κατάσταση της εταιρίας, τις δράσεις, τα προγράμματα και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και για τις προοπτικές και τον ρόλο της επιχείρησης στον παραγωγικό και αναπτυξιακό μετασχηματισμό της περιοχής μας, κατά το επόμενο διάστημα.

Στην τριακονταπενταετή διαδρομή της η λειτουργία της ΑΝΚΟ υπήρξε σύμφυτη και ανάλογη με την πορεία της περιοχής, δεδομένου ότι αποτέλεσε κυρίαρχο αναπτυξιακό βραχίονα της τοπικής αυτοδιοίκησης και δραστηριότητας.

Η προσπάθεια της χώρας να εκσυγχρονίσει το πλαίσιο και τις δομές της και να στρέψει την οικονομία της στην κατεύθυνση της καινοτομίας, της έρευνας και της δυναμικής επιχειρηματικότητας, ώστε να προλάβει το τρένο της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, συμπίπτει με την επανεκκίνηση της Δυτικής Μακεδονίας.

Είναι βέβαιο ότι το έργο, η εμπειρία και η τεχνογνωσία των στελεχών της ΑΝΚΟ θα αποτελέσουν αναμφίβολα χρήσιμα εργαλεία στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση του νέου αναπτυξιακού πλάνου της περιοχής μας.

#χτίζουμε_γέφυρες

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

4 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.