Θερμά λόγια για το Βελβεντό και τους κατοίκους του από τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Σε ένα εορταστικό κλίμα και με μια άρτια διοργάνωση από τον νεοσύστατο Δήμο Βελβεντού πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου σε επίτιμο δημότη του Βελβεντού.

Δείτε εδώ την ομιλία του Π. Παυλόπουλου στην τιμητική εκδήλωση

Ο κ. Παυλόπουλος τόσο στην ομιλία του αλλά και σε συζητήσεις με κατοίκους του Βελβεντού, μίλησε με τα θερμότερα λόγια για την ευρύτερη περιοχή, για την ιστορία του τόπου αλλά και για τις προοπτικές που έχει. Ο ίδιος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη για ενότητα του τόπου αλλά και στον αγώνα που έδωσαν οι κάτοικοι για την αυτονομία του Δήμου, τονίζοντας ότι οι Βελβεντινοί αποτελούν παράδειγμα σε όλους τους Έλληνες, ότι ενότητα είναι δύναμη και όχι ο διχασμός.

Δείτε εδώ το γεύμα που του παρατέθηκε στο Μετόχι

Μετά το γεύμα που του παρατέθηκε στο Μετόχι, ο κ. Παυλόπουλος συνοδεία του Δημάρχου Βελβεντού κ. Μανώλη Στεργίου, χαιρέτισε όλους τους παρευρισκόμενους με θερμές ευχές, συζητώντας μαζί τους σε φιλικό κλίμα.

Ακολούθησαν επισκέψεις του Προέδρου της Δημοκρατίας σε συνεταιρισμούς της περιοχής.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από το γεύμα στο Μετόχι στο Βελβεντό:

 

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.