Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου Συνταξιούχων Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ – Στις 25 Ιανουαρίου η κοπή πίτας του Συλλόγου



Αρχαιρεσίες στον πανελλήνιο σύλλογο συνταξιούχων τηλεπικοινωνιών ομίλου-ΟΤΕ. Στην Δυτική Μακεδονία πρόεδρος, ο Λευτέρης Μεταξιώτης

Πανελλαδικά διεξήχθησαν οι εκλογές του Πανελληνίου συλλόγου των συνταξιούχων τηλεπικοινωνιών- Ομίλου ΟΤΕ, για την ανάδειξη νέων διοικητικών συμβουλίων και των άλλων οργάνων (ΓΑΣ Αθηνών), ελεγκτικής επιτροπής).

Στην Δυτική Μακεδονία εκλέχθησαν στο Διοικητικό συμβούλιο και συγκροτήθηκαν σε σώμα οι εξής:

Α.) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1. Πρόεδρος: Ελευθέριος Μεταξιώτης
2. Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Σερέγκος
3. Γενικός Γραμματέας: Ιωάννης Δαδαμόγιας
4. Αναπληρωτής Γραμματέας: Ιωάννης Δημάκος
5. Ταμίας: Στέφανος Ζανδές

Β). ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
1. Ευριπίδης Κογιάννης
2. Χρήστος Αλεξιάδης
2. Νικόλαος Λιάκος

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (ΓΑΣ ΑΘΗΝΩΝ)
Ελευθέριος Μεταξιώτης
Χαρίσιος Τσιτσιώκας
Στέφανος Ζανδές

Στη δήλωση του ο πρόεδρος κ. Μεταξιώτης τόνισε: «Με συνέχεια και συνέπεια, θα συνεχίσουμε και πάλι στη νέα μας θητεία, να ασχολούμαστε με τα προβλήματα που απασχολούν το σύλλογο μας. Όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά.

Εκ μέρους των μελών του Δ.Σ., θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες και να τους διαβεβαιώσω ότι για μια ακόμη φορά θα σταθούμε στο πλευρό τους χωρίς καμία διάκριση.

Με την ευκαιρία πληροφορούμε τα μέλη και τους φίλους μας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις 25 Ιανουαρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 8 και 30 μ.μ. στο κέντρο «Ζήνων» στην Κοζάνη, θα πραγματοποιηθεί το κόψιμο της βασιλόπιτας. Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.