Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος για τη σχολή Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα: «Για ακόμη μία φορά τα «fake news» της Κουμουδούρου κυριαρχούν σε ζητήματα της περιοχής»



Τις πρώτες πρωινές ώρες της παραμονής της Πρωτοχρονιάς ενημερώθηκα για τις «πληροφορίες» σχετικά με την Πυροσβεστική Σχολή της Πτολεμαΐδας δηλαδή ότι «οδηγείται σε υποβάθμιση με μείωση των εξαμήνων που θα γίνονται στην περιοχή και μεταφορά αυτών στην Αθήνα».

Για ακόμη μία φορά τα «fake news» της Κουμουδούρου, κυριαρχούν σε ζητήματα της περιοχής, με αποτέλεσμα εύκολα και αβίαστα κάποιοι να σπεύδουν να κάνουν βιαστικές και επιπόλαιες δηλώσεις.

Σε επικοινωνία που είχα με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά αλλά και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ΔΗΛΏΝΩ ΥΠΈΥΘΗΝΑ ότι όχι μόνο δεν υποβαθμίζεται η Πυροσβεστική Σχολή της Πτολεμαΐδας αντιθέτως ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ως Ανώτατη-Πανεπιστημιακή.

Όλα τα ανωτέρω έγιναν σε απόλυτη συνεννόηση με τον Δήμαρχο Εορδαίας με τον οποίο υπήρξε σύμπνοια απόψεων.

Κλείνοντας, εύχομαι η νέα χρονιά να αφήσει πίσω της την παραπληροφόρηση και την διάδοση ψευδών και ανακριβών ειδήσεων και σας διαβεβαιώ ότι για το 2020 είναι σίγουρη η αναβάθμιση τόσο της Σχολής της Πυροσβεστικής όσο και της πόλης της Πτολεμαΐδας, του Ν. Κοζάνης καθώς και όλου του ενεργειακού λεκανοπεδίου της Δυτικής Μακεδονίας.

ΜΙΧΑΛΗΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.