Ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. του Α.Τ. Κοζάνης Λ. Παπαΐδης ευχαριστεί το προσωπικό του: “Είμαι περήφανος Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι για τη χαρά να εργάζομαι δίπλα σας”Το προσωπικό του Α.Τ. Κοζάνης που εργάστηκε τη νύχτα των Χριστουγέννων, μοιράστηκε με το Policenet.gr ένα στιγμιότυπο της βάρδιας τους, στέλνοντας ταυτόχρονα τις ευχές τους.

Ο Υποδιοικητής της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, που βρέθηκε στο πλευρό των συναδέλφων του, μας έστειλε την επιστολή που ακολουθεί:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προαναφερόμενους συναδέλφους για τη διοργάνωση αυτής της όμορφης βραδιάς, καθώς και όλους τους συναδέλφους του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης που με την ζεστασιά και τη θαλπωρή τους φροντίζουν να επιβεβαιώνουν κάθε μέρα την υψηλού επιπέδου αφοσίωση τους στην κοινωνία.

Για έναν αστυνομικό δεν υπάρχει ασήμαντη βάρδια ή άνευ σημασίας νύχτα.

Κάθε στιγμή υπηρεσίας είναι πολύτιμη για την προσφορά του προς το κοινωνικό σύνολο, τον συνάδελφό του, την οικογένειά του, αλλά και για την ίδια του τη ζωή.

Τα Χριστούγεννα και γενικά οι γιορτές που όλοι δουλεύουν και βρίσκονται πάντοτε μακρυά από τις οικογένειές τους, αποτελούν αυξημένη ευθύνη καθήκοντος

Είναι αυτοί οι άνθρωποι που με την αυτοθυσία τους, την αφοσίωσή τους, την πίστη τους στο καθήκον, αλλά και την αγάπη για τον συνάνθρωπό τους θα φροντίσουν και θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια και τη γαλήνη σε κάθε συμπολίτη μας.

Θα είναι δίπλα του σε κάθε εύκολη ή δύσκολη στιγμή, ενώ αν χρειαστεί θα θυσιάσουν και την ίδια τους τη ζωή, γνωρίζοντας την ίδια στιγμή ότι και αυτοί έχουν οικογένεια που τους περιμένει καρτερικά να γυρίσουν υγιείς και αρτιμελείς.
Έχουν παιδιά που έχουν μεγαλώσει γνωρίζοντας ότι ο πατέρας/μητέρα τους έχουν καθήκον να φροντίζουν για όλα τα υπόλοιπα παιδιά.

Κλείνοντας, θέλω να βεβαιώσω όλες και όλους ότι είμαι περήφανος Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι για όλες αυτές τις στιγμές που ζούμε, αλλά και τη χαρά να εργάζομαι δίπλα σας, στις επάλξεις για μια ασφαλή κοινωνία, αλλά και το πιο σημαντικό οτι με κάνετε συμμέτοχο και κοινωνό στον καθημερινό σας αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο.
Χρόνια πολλά!!!

Αστυνόμος Α
ΠΑΠΑΪΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΞΙΑ

Από το policenet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.