Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και ευχές από χορωδίες και Συλλόγους στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Γ. Τσιούμαρη και Οικονομικών Γ. Γκατζαβέλη



Η παράδοση τιμήθηκε και φέτος. Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και ευχές από χορωδίες και Συλλόγους στον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε.Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη και στην Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Γιούλα Γκατζαβέλη

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα το πρωί μπάντες, χορωδίες, σύλλογοι και σωματεία στον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη και την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Γιούλα Γκατζαβέλη. Πιο συγκεκριμένα στον κ Τσιούμαρη και στην κ Γκατζαβέλη τα κάλαντα είπαν, η μπάντα του Στρατού, τα μέλη της φιλαρμονικής «Πανδώρα» του Δήμου Κοζάνης, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής», Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροδενδρίου, ο Μικρασιατικός Σύλλογος Π.Ε. Κοζάνης οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης και πολλά παιδιά.

Οι δύο Αντιπεριφερειάρχες ευχήθηκαν στους εργαζόμενους και στα μέλη των Συλλόγων «Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη, ευλογία, και με κοινή προσπάθεια να κρατήσουμε ζωντανή την επιθυμία για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.